2777
2789
من خودم سرکار میرم دارم زجر میکشم شنا جای من نیستید دردم بفهمید

عزیزم میفهمم چی میگین باور کن منم مثل توعم ولی تو نمیتونی با این سن سبک زندگی خانوادتو تغییر بدی مجبوری خودت قدم برداری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم یه آدم بی مسولیت تن پروره

خوب شما هم که نشستی تو خونه  استراحت میکنی هیچ فرقی با بابات نداری  برو سرکار جوانی از نیروی جوانیت استفاده کن وقتی تونستی پول دربیاری اونجاست که میتونی حرفی بزنی ،نفرین نکن ذات عجیبی داری بالاخره زحمتتو کشیدن  

زالو صفت نباشیم که فقط از پدرو مادر بدبخت توقع نداشته باشیم

حرفت درسته عزیزم همینطور که مادر و پدر حق به گردن فرزند دارن فرزند هم به گردن مادر و پدر حق داره، ان ...

چرا فقط از بچه ها انتظار دارید احترام نگه دارند یجوری پدرومادر و مقدس کردیم که نمی تونیم گله کنیم ازشون

خوب شما هم که نشستی تو خونه استراحت میکنی هیچ فرقی با بابات نداری برو سرکار جوانی از نیروی جوانیت ...

زالو صفت چیه چرا درب وری میگی اولا خودش کار می کنه ولی به پول کار کردن الان که نمیشه خونه خرید اون موقع آرزوی بود پدرش باید تلاش می کرد خونه میخرید وظیفه اش بود تهیه یک همچین چیزی والا بخدا همیشه بچه ها مقصرن

عزیزم هرکسی ی دردی داره...

شما دردمستاجر بودن و داری ولی ما بااینکه مستاجر نیستیم وی مبلغ ناچیز بعنوان‌ کرایه خونه هم میگیریم اما مشکلات خیلی بزرگ تری رودرحال حاضر توزندگیمون داریم ک اصلا وابدا احساس خوشبختی نمی‌کنیم..

اگ بیای مشکلات زندگی مارو ببینی اون موقع میفهمی مشکلات بزرگتری از اجاره نشینی هم وجودداره...

چرا فقط از بچه ها انتظار دارید احترام نگه دارند یجوری پدرومادر و مقدس کردیم که نمی تونیم گله کنیم از ...

شما اگر پیام بعدی بنده رو می خوندید متوجه می شدید به دوستمون گفتم بچه هم به گردن مادر و پدر حق داره

و اینکه عزیزم مادر و پدر مقدس هستند و گله کردن حق طبیعی اما با توهین و...متفاوت هستش

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫