2777
2789

همین دیشب یه خانومی تاپیک زد که شوهرم علنا گفته دوسِت ندارم گفتم چجور زنی میخاد جوابش جالبه الان میزارم

بعد هیییی بگید نه به زیبایی ربطی نداره الکی

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته بابا مردا حتی واسه مچ پای زنا هم استاندارد دارن🌚

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

ما میگیم زیبایی زن ، ژل و بوتاکس و عمل نیست 

زیبایی زن یعنی تمیزی و لطافت و خوشرویی وگاها با آرایش خیلی ملایم و کم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ببین من طبق چیزایی که خودش میگه تعریفایی ک از بقیه زنا می‌کنه و اون زنایی که با اونا بمن خیانت کرد میگم 

اون زنا تا جاییکه می‌دیدم خودشونو یا عکسشون خییییلی از من خوشگلتر بودن چهره هاشونم طبیعی بود عملی نبودن هیچکدوم 

سفید بودن، دماغ و دهنشون خوشگل بود برخلاف من که معمولی ام خیلی

توپر بودن یعنی وزن متناسب داشتن یکم توپر، باسن و سینه شون یا گنده بود یا نرمال 

رقص و ناز و عشوه و اینجور چیزا بلد بودن که من اینجوری نیستم متأسفانه 

شوهر من زن تمیز و مرتب دوس داره من اینجوری نیستم

دوسال پیش با یه زن مطلقه بهم خیانت کرد هرچند سنشم که بود دوسال از من بزرگتر بود

خانوادم رفته بودن خونش که باهاش دعوا کنن مادرم گفت خونش از تمیزی برق میزد بوی گل میداد خونه 

خلاصه بگم من ی زن خییییلی معمولی ام اما تنبل و بی نظم و دهنمم همیشه بو میده و عفونت دارم یکم میگه حالم به هم میخوره ترشحاتت میچسبه بهم

این حرفای خانومس 

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی