2777
2789
عنوان

قابل لمس ترین تجربه یا خاطرتون از کارما چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 64 پست
خب ولی وقتی گناه پدر و مادر گناهکار بیوفته گردن بچه ی بیگناه هرچقدرم پدر و مادر نادم و ناراحت بشن با ...

بدی نکنن تا بدی نبینن بنظرم بهترین تنبیه برای آدمای بد همینه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری اولم خیلی سبک و فرز بودم . بهم میگفتن طرف میترسه دستشو بلند کنه مبادا بچش بیفته خندم میگرفت . یا میگفتن طرف سنگین شده خسته و میگفتم وااا .... الان قشنگ دارم زیر بار خواب الودگی و سنگینی و ترس از سقط له میشم😂😂😂

ازدواج نا موفق خواهرم و بدبختیش دقیقا بعد از اینکه بابام با دروغ و کلک دختر مظلومی رو بد بخت کرد و داداش وحشیه پتیارشو انداخت بهشون چون میگفتن زن بگیره ادم شه از دستش راحت شیم انقدر دروغ گفت و کلک زد ک خانواده دختر گول خوردن 

و همون اتفاق برا دخترش افتاد 

ما همه از قبل اینا از بابام متنفر بودیم و هستیم منتها ناراحتم چرا کارما کار پدر مادرارو بچه هاشون باید بدن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️