نه ما هیچ وقت خانواده زن ستیز نداشتیم اطراف ما بیشتر زن سالاری هست مامان خودم بابام خمیر بازی تو دستشه البته احترام هم دارن عاشق همن ولی باز مامانم سلطه گره بابام خیلی کوتاه میاد تصمیمات دست مامانمه
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
بعضی وقتا با همچین کسایی تو تاپیک ها بحث میکنم دلم میخواست واقعا ی لحظه دست از لجبازی و افراطی بودن بردارن و منطقی به قضیه نگاه کنند .خودم خیلی وقتا شده واقعا سعی کردم به ی سری حرفاشون فکر کنم شاید نظرم عوض شد و منطقی اومد ولی هیچوقت جواب نداده 😂