2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم مردم جاهل و نادان و زنستیز کم نداریم چند روز پیش ی خانم استاد دانشگاه توسط شوهرش کشته شد 

شوهرم گفت زنا چه بی عارن راحت هر بلایی تو جامعه سرشون میارن سکوت میکنن 

البته عده ایی تلاش میکنن ولی توسط زنستیزها مورد حمله قرار میگیرن 

نه ما هیچ وقت خانواده زن ستیز نداشتیم اطراف ما بیشتر زن سالاری هست مامان خودم بابام خمیر بازی تو دستشه البته احترام هم دارن عاشق همن ولی باز مامانم سلطه گره بابام خیلی کوتاه میاد تصمیمات دست مامانمه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الانم مردم جاهل و نادان و زنستیز کم نداریم چند روز پیش ی خانم استاد دانشگاه توسط شوهرش کشته شد شوهرم ...

ربطی نداره اصلا به اون یه مورد مگه می شه قتل اصلا وجود نداشته باشه 😐

الانم مردم جاهل و نادان و زنستیز کم نداریم چند روز پیش ی خانم استاد دانشگاه توسط شوهرش کشته شد شوهرم ...

بخدا بیشتره اینکه مردا بخوان جلوی حمایت و حقوق زنارو بگیرن خود زن ها دارن این کارو میکنن😂

بنظر من اونایی که زن ستیز بودن هنوزم هستن 

فقط یه عده از افراد جامعه که زن ستیزانه فکر نمیکردن طرفدار حقوق زنان شدن و معترض به زن ستیزی و جرات بیانشو پیدا کردن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کجا هستید

یکی از استان های مرکزی

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اونا مریض و حسود و پیکمی ان

بعضی وقتا با همچین کسایی تو تاپیک ها بحث میکنم دلم میخواست واقعا ی لحظه دست از لجبازی و افراطی بودن بردارن و منطقی به قضیه نگاه کنند .خودم خیلی وقتا شده واقعا سعی کردم به ی سری حرفاشون فکر کنم شاید نظرم عوض شد و منطقی اومد ولی هیچوقت جواب نداده 😂