چون دیگه از قرص خوردن دیگه زده ب سرم امروز بدون تحقیق نوبت گرفتم رفتم .. ولی دکتر گفت باید چند روز قبلش نزدیکی نداشته باشی و مطمعن باشم الان باردار نیستی و بهترین موقعم همون بعد پریوده ک دیگه ادم مطمعنه باردار نیس.. من مطمعنم باردار نیستم ولی دکتر گفت برو بعد از پریود بیا . حالا اینا بماند ،معاینم کرد و یه چیزی ببخشید تا اخر فرو کرد تو رحمم ک یذره خونریزی افتادم و الان از همونه که همش زیر دلم شبیه پربودی درد داره با اینکه موقع پریودم نیست الان سوالم اینه که ای یوذی مسی بزارم یا طلا نقره؟ دکتر میگفت ک درصد کمی تا حالا از مسی ناراض بودن من موندم چیکار کنم ؟ واقعا اگ مسی خوبه انقد هزینه برا طلا نقره ندم؟
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
واسه چی اینهمه مدت قرص خوردی چرا از اول نذاشتی کلا ازدواج چندشه
میترسیدم چون شنیدم میگن ادم عقونت میگیره فلان میشه .. دیگه الان برام مهم نیس قرصا مغزمو خشک کردن نه پریودیم درست حسابیه نه اعصاب و روانم
هیچی دیگه با اینکه ای یودی گذاشته بودن بازم بچه دار شدن و وقتی بچه رو بدنیا آوردن ای یودی رو گذاشته بودن تو دست بچه عکس گرفته بودن😂جلوی کار خدا رو نمیشه گرفت
بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾
شما بهتون ساخته الان؟ چه کارایی بعدش باید انجام داد
والا من فقط مسی وهورمونی دیدم بعدپریودنرفتم روز دوم پریود رفتم معاینم کرد قبلش با دستگاه ونه دردداشتم نه خون ریزی .برااینکه عفونت نداشته باشم .الانم دوماهه گذاشتم سونو هم رفتم چندروز قبلم رفتم معاینه برا عفونت جای ای یودی که سرجاش باشه .مال من مسیه