2777
2789
عنوان

آی یودی میخوام بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 50 پست
والا من فقط مسی وهورمونی دیدم بعدپریودنرفتم روز دوم پریود رفتم معاینم کرد قبلش با دستگاه ونه دردداشت ...

ینی کلا شبیه باردارا باشیم هیچ کار سنگینی نباید کنیم مثلا پله بالا نریم؟ میشه بهم بگی یا درخواست دوستی بدم قبول میکنی؟ چندوقت یبار باید سونو بدین؟

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندسال پیش گذاشته بودماپن اوایل هم یه مدت خونریزی کردم که دکتر گفت طبیعیه فقط چیزای سنگین نباید ب ...

شما  ای یودی چن ساله کذاشتید؟ 

به نام خدای رنگین کمون..💭🌈🖤سلام به مردم شریف ایران🖤بچها نخندینا.. 🖤🥲متهم اظهار پشیمانی نکرد..* حرفا و صداهایی که هیچوقت از یادمون نمیره👆🥺🖤 *متاهل و متعهد 🤍🌱🫂
فقط همون اول سونودادم من پله میرم ومیام ولی چیزسنگین نباید برداری

اهان بعد چند وقت یبار باید سونو بدیم؟ 

10 ساله بود تو سه سال برداشتم قصد بارداری داشتم

اهان بعد تو سه سال اصلا تکون نخورد؟

فقط همون اول سونودادم من پله میرم ومیام ولی چیزسنگین نباید برداری

الان از کجا مطمئن میشی ک تکون نخورده؟ ببخش چون خودم خیلی استرس دارم برا همین انقد سوال میپرسم

نه هر 6 ماه میرفتم کنترل

ببخشید عزیزم هر شش ماه ینی اگ تکون بخوره دوباره میزارتش سر جاش یا فقط چکاپ می‌کنه ؟