2777
2789

سلام، پسر من متولد 1400 هست و امسال میخوام ببرمش پیش دبستانی 1 ، ازم کارت واکسن خواستن و من واکسن 18 ماهگی رو نزدم براش ولی بقیه دوره هارو زده بودم، الان نمیدونم چکار کنم و از طرفی نمیخوام این واکسن رو بزنم چون شنیدم خیلی عوارض بدی داره و از طرف دیگه پیش دبستانی و مدرسه رو چکار کنم؟؟؟؟ کسی هست که نزده باشه و بچه هم مدرسه رفته باشه؟؟؟ 

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من نزدم واسه دخترم.واسه پسرم که ۲ سالشع اصلا نزدمآشنا داشتم تو بهداشت ثبت کرد

خوشبحالت که آشنا داشتی، حالا من چکار کنم؟؟؟؟؟ 😭😭😭😭

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
نمی‌زنن دیگه ،بگی نزده همون ۶ سالگی رو میزنن،اما دوزشون تغییر میدن

خب الان که 6 سالش نشده که 

ببین هیچ قانونی نیست که جلوی ثبت نام رو بگیرن.عین کرونا که الکی میگفتن فلان جا راه نمیدیم بدون واکسن بعد میدیدی الکیه

شما میتونی شکایت کنی که بی دلیل ثبت نام نمیکنن

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
ببین هیچ قانونی نیست که جلوی ثبت نام رو بگیرن.عین کرونا که الکی میگفتن فلان جا راه نمیدیم بدون واکسن ...

یعنی همون کارت رو ببرم و بگم واکسن 18 ماهگی رو نمیزنم و شما باید ثبت نام کنید؟؟؟؟ مگه میشه جایی شکایت کرد که واکسن نزدم و اینا هم ثبت نام نمیکنند؟ 

۵ سالگی میزنن

آهان. باشه ممنون

یعنی همون کارت رو ببرم و بگم واکسن 18 ماهگی رو نمیزنم و شما باید ثبت نام کنید؟؟؟؟ مگه میشه جایی شکای ...

بله آموزش پرورش

میگم که اصلا قانونی وجود نداره فقط شفاهی گفته شده 

بعضی مدارس مخصوصا تو قم که دیگه خیلیا واکسن نمیزنن اصلا نمیخوان گواهی

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...

تو کارتش بنویس تاریخ بزن البته تاریخشو درست حساب کن بگو رفته بودیم مسافرت اونجا واکسن زدم خلاص

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم