2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداره ولی خب نمیشه گفت وای بیست فلان سالم شد هنوز ازدواج نکردم آدمش باید بیاد واقعا

ربطی به سن نداره

کلا به شعور و تربیت خانوادگیش ربط داره

با این فرمولی  که شما میگی باید پنجاه سالگی بچه دار شد

تا بخواد بره مدرسه شده شصت سالت

میشه زنگوله پا تابوت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
الان اکثر زیر ۱۸ سال های متاهل و بچه دار میپاشن تو تاپیکت و از فوران عقده های زندگی داغونشون ، یه لق ...

😂😂

من خودم نوزده سالمه نامزدم عقد نیستم تا وقتی از طرفم مطمین نشدم عروسی اصلن نمی‌گیرم مهم نیست دیگه چند سال نامزد بمونم

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

۴۰ سالگی ازدواج کنه تاره عجله هم نکنه برا بچه زنگوله پا تابوت می‌خوایم مگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عزیزم الان همه مستاجرن جوونا تقریبا بعدم که سن باروری میگذره هنوز نتونستیم خونه بگیریم حتی باماهی ۷۰ ...

من دارم میبینم تو شهر های کوچیک هم اینطوره 

تهران که واویلا 

بچه هزینه داره مشکلات میشن چند برابر

والا  از اونطرف داریم می‌بینیم ۴۳ ها به بالا بچه میارن بچه سالم و خوب علم پیشرفت کرده دیگه قدیم نیست ۲۵ سالگی یکی ازدواج کرد 

یک سال یا دوسال بعد بچه بیاره حداقل بزارن تا زن و شوهر از آب و گل در بیارن 

روش جلوگیری رو سفت و محکم کنن تا کمی زندگی اول ازدواج از نظر مالی و درک کردن از هم و زندگی مشترک براش قدری گشایش پیدا کنه 

ده سال هم جلوگیری کردید مشکلی پیش نمیاد برای فرزندآروری فقط باید بهشون گفت  زوج هر دو چکاب و آزمایش بدن هر چند وقت کع ببینن مشکلی برای فرزندآروری نداشته باشن