2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 130 پست
عزیزم الان همه مستاجرن جوونا تقریبا بعدم که سن باروری میگذره هنوز نتونستیم خونه بگیریم حتی باماهی ۷۰ ...

اینا هنوز هضم نکردن دیگه خونه خریدن شده رویا و اکثریت جوونا مستاجرن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ و منی که تو 40 سالگی ازدواج کردم ولی اندر خم مشکلاتیم

ازدواج قبلا سه سال اولش سخت بود

با شرایط الان از همه نظر افتضاح شده اوضاع

باید گفت ازدواج  ده سال اولش سخته کلا 

ولی حداقل تو ۴۰ سالگی بالاخره آدم به یه جایی خودشو تقریبا رسونده هم درکش از زندگی و هم مالی

بارها شده توی سایت تایپیک دیدم که شوهرمون رو از اول دوست نداشتیم یا اون دوست مون نداشت اعتیاد داشت و... همه اینا رو از همون اول میتونستن فقط بخاطر بچه موندن یا آخرش طلاق گرفتن یعنی دندون روی جیگر میزارم که نگم چرا بچه دار شدی از ظلم که به اون بچه کردی ناراحت نیستی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دقیقا آفرین خیانت میکنن طلبکارم هستن و زبونشونم درازه

اصلا ادم میترسه ازدواج کنه اینی ک میگم فک نکنی زیباس یا خوش تیپ یا اخلاق داره البته برا ماها   اخلاق نداره حدود ۵۰ سالش ولی اصلا ادم میمونه برا ازدواج ب کی اعتماد کنه!

حرص میخورم بخدا😂 هزارتا مشکل داره تو زندگیش خیانتم میکنه

به ازای هر یک نفر که نظر تورو دارن ۱۰۰ هزار نفر اینجا جیره مواجیب گیرن تا ضد تو رو جا بندازن تو جامعه خودتو خسته نکن

هر وقت مغزهای کوچیک نسلشون منقرض شد دخترا میفهمن که ازدواج پیشرفت و برنده شدن پیش دختر عمو دختردایی ...

اینا اصلا منقرض نمیشن تو نسل جدید فراوونن که میترسن از بقیه عقب بمونن زودتر ازدواج میکنن سریع بچه میارن که مبادا نازا باشن و فرصت هارو از دست بدن و سریع هم شوهرشون دلشونو میزنه و ازونجا که فکر میکنن باید امروزی باشن میرن سراغ خیانت با توجیه اینکه محبت لازم رو از شوهرم نمی‌گیرم پس حق دارم خیانت کنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من ی خواستگار دارمواای عکسش بهم حس بد میده نمیدونم چیکار کنم با اصرار دورواطرافم قرار شد برم ببینمش

هنوز از رو عکس ازدواج میکنید؟🤔🤔🤔

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی