2777
2789
عنوان

لطفاً لطفاً چهل سالگی ازدواج کنید ولی درست عجله نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2955 بازدید | 130 پست
منظور از چهل سالگی این نیست حتما چهل سالگی بکن منظور اینه بخاطر بالا رفتن سن با هر کسی نه

دقیقا یکی از دلایلی که من تا این سن موندم همینه 

که نمیخواستم تن به هر کسی بدم 

واقعا سعی کردم بپونم تا بهترینش بیاد برام

از وقتی میبینم متاهلا حریصترن و هی خیانت میکنن ادم از ازدواج سیر میشه مثلا ی جا میری خانم متاهل اقا ...

دقیقا این خانومه  که خیانت کرده هم دختر بزرگ داره و جالبش اینه دخترش برگشته به اون زنه که بهش خیانت شده گفته مامان من و شوهرت همو دوس دارن نمیتونی کاری بکنی 

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارعه اما وقتی ادم مناسب نیاد مجبوری صبر کنیوالا خواستگارای من یکی از یکی داغونتر بودنالانم ۲۸ سالمهد ...

میدونم چی میگی تو موقیت تو که خب باید صبر کرد چاره چیه اما اینم بگم هیچ مردی بی نقص نیست همشون یه مشکلاتی دارن منتظر یه ادم کامل نباش

یعنی واقعا زن و شوهرهایی که به زور مستاجرن یا طبقه بالای مادرشوهر نشستن پول رهن خونه هم ندارن 

واقعا چه فکری می‌کنند که بچه میارن 

آقا شما خودتون قاچاقی تشکیل خانواده دادین 

یکی نیست بگه شوهرتون شما رو هم آواره و اضافی آورده تو زندگیش 

هر کس هم گفت بچه بیارید جوری جوابشو کوبنده بوید فعلا نمیخو ایم که انگار با پشت دست زدین تو دهنش دفعه دیگه جرات نکنه بگه و اجبار به بچه آوردن بکنه شما رو 

آه اصلا هدفتون از زندگی سختی کشیدنه انگار 

یکی نیست بگه آهای شوهره یکی خم عین خودت بدبخت کردی دومی به چی بود 

اصلا همچین نیست که رزقشو با خودش میاره اگر بود اینهمه زوج آواره نبود چه برسه به زوج با بچه آواره 

دقیقا این خانومه که خیانت کرده هم دختر بزرگ داره و جالبش اینه دخترش برگشته به اون زنه که بهش خیانت ...

چقدر حال بهم زنن    بدتر اینه ک با ما ک همجنساشونیم طلبکارن و انگار ارث باباشون میخوان ولی تا مرد میبینن گل از گلشون میشکفه !اون مرد پیزوری  بدرد نخور چقدر شوهرشون بد بخت ک حاظرن با مرد پیزوری برن با اون ب همسرشون خیانت کنن من ک میبینم سرم سوت میکشه 

یعنی واقعا زن و شوهرهایی که به زور مستاجرن یا طبقه بالای مادرشوهر نشستن پول رهن خونه هم ندارن واقعا ...

دقیقا تو خودت نمیتونی خرج زن بچتو بدی بعد یکی دیگه رم میاری تو زندگیت ؟ 

خیانت دیگ چرا؟

این مردا چشون شده

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
یعنی واقعا زن و شوهرهایی که به زور مستاجرن یا طبقه بالای مادرشوهر نشستن پول رهن خونه هم ندارن واقعا ...

عزیزم الان همه مستاجرن جوونا تقریبا 

بعدم که سن باروری میگذره هنوز نتونستیم خونه بگیریم حتی باماهی ۷۰ میلیون اخرشم ادم افسردگی میگیره از تنهایی و این وضع

چقدر حال بهم زنن بدتر اینه ک با ما ک همجنساشونیم طلبکارن و انگار ارث باباشون میخوان ولی تا مرد می ...

دقیقا آفرین خیانت میکنن طلبکارم هستن و زبونشونم درازه

لطفا و لطفا به زوجای جوون نگین بچه دار شین دوره قدیم نیست که خودشون صلاحشونو میدونن ما که اوردیم تو این همه گور و گرفتاری مشکلات خانواده شوهر اینا سخته واقعا به همه چی رسیدن دخالت دیگه نکنینا !تو زندگیشونین میدونین چه خبره .