2777
2789

عجله نکنیدد سریع بچه دار نشید از طرفتون مطمئن بشید بعد به فکر بچه باشیددد نگید سی سالم شد هنوز ازدواج نکردم 

عاقلانه با صبر انتخاب کنید بشناسید 

مورد داریم از فامیلا زن شوهر با عشق مثلا ازدواج کردن دو سال بعد دو تا بچه اوردن شوهره الان نه پول پیش خونه داره نه طرف زنه پنج ساله یه شال خریده برا خودش آواره با دوتا بچه زیر پنج سال تازه اینجاش جالب میشه شوهره خیانت می‌کنه!!!! و طرف زنه یقه دوتاشون میگیره اونا با وقاحت تمام میگن همو دوس داریم ....نه پشتوانه ایی نه شغلی چیکار کنه خدا می‌دونه 

انقد تاپیک هنوز شوهر نکردم فلان سالمه اینا برا چیه درک نمیکنم 

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته هیچ ربطی به سن نداره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ازدواج رو زیاد دیر انجام بدی فرصت شکست هم نداری یعنی ۴۰ سالگی طلاق بگیری بچه ام تا یه سنی میشه باردا ...

ارعه اما وقتی ادم مناسب نیاد مجبوری صبر کنی

والا خواستگارای من یکی از یکی داغونتر بودن

الانم ۲۸ سالمه

دیگ اصلاا حسو علاقه ای ب ازدواج ندارم 

فقط این اخریو میگن ببین منم میرم میبینم برمیگردم میگم نه

پس کی زندگی کنیم؟ ن من دوست دارم الان یه ازدواج خوب بکنم با یه ادم درست و حسابی نه با یه ادم بدردنخو ...

منظور از چهل سالگی این نیست حتما چهل سالگی بکن منظور اینه بخاطر بالا رفتن سن با هر کسی نه

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

از وقتی میبینم متاهلا حریصترن و هی خیانت میکنن ادم از ازدواج سیر میشه مثلا ی جا میری  خانم متاهل اقا متاهل خانم ک متاهل تازه سنی هم داره دختر بزرگ داره   چقدر سبک بازی درمیاره و اصلا ی کارای چیپی میکنه ک برا من ک مجردم قفله !