2777
2789

من تا اوایل مهر  که هنوز نیومده بودیم این شهر جدید 

باشگاه میرفتم به مدت پنج ماه 

خیلی خوب بود برام 

هم وزن کم کردم زیاد(۱۵-۱۶کیلو)

هم اصلا پوستم شل نشده بود 

عضله ساخته بودم 

یه مدت رعایت نمیکردم وزنم برنمیگشت چون بدنم عضله ساخته بود 

ولی از وقتی اومدیم اینجا دیگه شرایط باشگاه رفتن ندارم 

از امروز رژیم گرفتم 

دوست دارم ورزش توی خونه رو هم شروع کنم 

اینستا ندارم 

یوتیوب هم ورزش  خوب میذاره؟

امروز فقط نیم ساعت حلقه کمر زدم و یک ربع از روی یه کلیپ ورزش کردم 

کسی کانال خوبی برای ورزش نمیشناسه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اپلیکیشن انجام میدم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چه اپلیکیشنی

هر ماه با یکی از این برنامه ها

تا چه حد تاثیر دارنمن ۵۳م می‌خوام ۴۸ شمهم کالری شماری میکنم هم روزی ۱۰ کیلومتر پیاده روی ولی خیلی عو ...

من ۱۱ کیلو باهاشون لاغر شدم الان هم انجام میدم بدنم شل نشه