nyanya مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7557 عنوان تو خوابگاه تخت بالا برام افتاده منم وزنم زیاد 153 بازدید | 18 پست وزنم ۸۵ و تخت بالا 😂😂 خیلی خیلی خیلی میترسم خدایی نکرده بشکنه بیفتم پایین. البته سفت و سخت به نظر میاد چک کردم.ولی خیلی اذیت میشم به زور میرم بالا به زور میام پاییناز شانس بد از اون آدمایی هستم که زیاد دستشویی میرن ... 1404/07/26 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوس_جاده_چالوس عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 33833 هیچی نمیشه ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
najvaei عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 71 نگران نباش نمیشکنه .. من خودمم تخت بالا بودم تجربشو داشتم محکمه اما میتونی به متصدی خوابگاه بگی با دوستات جا بجا کنید بخاطر شرایطت
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 8877 هیچی نمیشه نترس😂 نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪
nyanya مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7557 نگران نباش نمیشکنه .. من خودمم تخت بالا بودم تجربشو داشتم محکمه اما میتونی به متصدی خوابگاه بگی با د ... والا روز اول دوستام دیدم شرایط منو پایینی ها هیچکس به خودش نگرفت البته مشخصه هر کس راحتی خودشو الکی نمیده ولی خب من چون وزنم زیاده یکم اذیت میشم ...
nyanya مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7557 نمیشه صحبت کنی پایین باشی؟ هیچکس نمیده شرایط منو دیدن اصلا به خودشون نگرفتن مشخصه راحتیشو هیچکس نمیده ...
nyanya مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7557 جات رو با یکی عوض کن والا هیچکس نمیده مگر اینکه با مسئول صحبت کنم که قراره بکنم که بگم اگه اتاقی تختی خالی شد پایین منو بفرسته که بعید میدونم ...
najvaei عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 71 والا روز اول دوستام دیدم شرایط منو پایینی ها هیچکس به خودش نگرفت البته مشخصه هر کس راحتی خودشو الکی ... من خودمم پایینو بیشتر دوس دارم بالا خیلی گرم بود برای مااما به متصدی بگویه وقتایی کاری ب نگاه بقیه نداشته باش حرف بزن باهاشون اگه گفتن نه شاید بتونی اتاقتو عوض کنی اگه دیگ نشد چاره ا ی نیست یه ترمه میگذره
nyanya مدیر استارتر عضویت: 1401/05/12 تعداد پست: 7557 من خودمم پایینو بیشتر دوس دارم بالا خیلی گرم بود برای مااما به متصدی بگویه وقتایی کاری ب نگاه بقیه ن ... اره اتفاقا فقط یه ترم میمونم این دانشگاه بعدش عوض میکنم خوابگاهمم عوض میشه فعلا که تا بهمن زمستون هست مشکلی بابت گرما نیست جاش خیلی خوبه ها ولی برای منی که یه پام رو تخته و یه پام تو دستشویی اذیت میکنه ...