2777
2789
عنوان

طرز رفتار با جنس مخالفف

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
خب اشتباه هست باید سنگین و خانم بودو به اندازه باید باشی خودت گاهی پیام بده که فکر نکنه برات مهم نیس ...

حالا درون حد نیس ک بخوام پیش قدم بشم ولی خب گرم میگیرم مث اونم دیر دیر جواب نمیدم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دروغه با یه نفر بودم این ریختی بود بعد متوجه شدم با هزار تا دختره اینا به کنار اون اصلا گوشی دومش بو ...

فعلا ک رابطه ایی شکل نگرفته

ولی خب ابشالله هرچی باشه خیر باشه

ازین ادمای عوضی واقعا نمیتونم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش چیه؟اگه همیشه اینجوریه شک کنو تمومش کن قبل اینکه وابسته بشیآدم قحط نیست که

کارش دانشجوعع

من مخالف حرف توام،زمانی ک ترم اول بوذم دقیفا حرف تو رو میزدم و محل سگ ب کسی نمیدادماز بس سفت بودم و ...

ما نگفتیم کسیو ضایع کن داریم میگیم ب خاطر کس دیگ از خودت نگذر فداکاری نکن همونقدرباش ک هست ن ک ضایع کنی طرفو بعد انتظار داری ب پات بیفته؟

یه مدته خیلی کوتاهه با یکی صحبت میکنم پیامو و ایناخیلی کم میاد خیلیبعد میگه من گوشی در طول روز نیست ...

توهم اول پی امش نده

ببین اون چیکار میکنه بلاخرت روزی گرفتاریش تموم میشه میاد سراغت

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

کارش دانشجوعع

اگه رشتش سخت هست واقعا و بعضی وقتا وقت کم میاره طبیعیه 

ولی نباید جوری باشه که حس بدی بهت دست بده و نداره دلخور بشی 

خلاصه حواست باشه گلم

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻