2777
2789
عنوان

طرز رفتار با جنس مخالفف

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 39 پست
من مخالف حرف توام،زمانی ک ترم اول بوذم دقیفا حرف تو رو میزدم و محل سگ ب کسی نمیدادماز بس سفت بودم و ...

من موقعه دیدن و حرف زدن خیلی اتفاقا خوشبرخورد و گرم هستم

ولی وقتی وارد جت باهاشون مبشم اینجوری هستم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقعه دیدن و حرف زدن خیلی اتفاقا خوشبرخورد و گرم هستمولی وقتی وارد جت باهاشون مبشم اینجوری هستم

اینکه بله

نبایذ بهشون رو بدی 

منظورم این بود اگه زمانی یکی ازت خوشش اومد و توهم بی میل نبوذی ذیگ نباید سفت کنی

اینکه بلهنبایذ بهشون رو بدی منظورم این بود اگه زمانی یکی ازت خوشش اومد و توهم بی میل نبوذی ذیگ نباید ...

نه والا اون موقعه خودمم شل میکنم

ولی میدونی مشکل من از کجاست ، الان با یکی دارم چت میکنم ولی خیلی کم پیداس میگه من زیاد گوشی دست نمیگیرم

بعد وقتی میاد فقط از اینکه دنبال یه ادم هدفمند و خوبه حرف میزنه میره باز فردا میاد همین بحث

زیاد انچنان پیگیر نیست

نمیدونم چی کنم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اره درستهولی واقعا ادم نمیدونه در دیدار اول چطوریه

خب دیدار اول معلومه باید سنگین بود و عاقل 

ولی بعدش هم باید به اندازه بود نه اینکه آدم کنه بشه 

نه به شوری شور نه به بی نمکی 

سنگ هم نباید باشه بالاخره هیچکی دوست نداره وارد ارتباط با یه آدم سنگدل بشه

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
خب دیدار اول معلومه باید سنگین بود و عاقل ولی بعدش هم باید به اندازه بود نه اینکه آدم کنه بشه نه به ...

من هودم روز اول خیلی گرم و صمییمی بودم

ولی تو چت زیاد پیگیر نیستم

تا اون پیام نده من حرکتی نمیزنم

ولی وقتی پیام میده خیلی کم پیداس 

بدم میاد از کم پیدا بودنش

نه والا اون موقعه خودمم شل میکنمولی میدونی مشکل من از کجاست ، الان با یکی دارم چت میکنم ولی خیلی کم ...

این ادم دورش دختر نیست؟

یا سیاستشه ک داره وابسته ات میکنه با دیر جواب دادن

یا یا دختر های زیادی در ارتباطته

این ادم دورش دختر نیست؟یا سیاستشه ک داره وابسته ات میکنه با دیر جواب دادنیا یا دختر های زیادی در ارت ...

والا خب میگم

من زیاد شناختی ندارم

اصلا نمیشناسم کلا جز همون دیدار

واقعا نمیدونم دورش پر دختره یا بقولی سیاسته

موندم چی کنم

میفهمم به طرف حتی توی ذهنتم‌ باید بی محل باشی که جواب بدی کاملا نادیدش بگیری

واقعا سخته

یکم تمرکز میخواد خودم که تاحالا انجامش ندادم درواقع موفق نشدم اما آدم اگه ذهنشو‌ رو چیزای دیگه متمرک ...

یه مدته خیلی کوتاهه با یکی صحبت میکنم پیامو و اینا

خیلی کم میاد خیلی

بعد میگه من گوشی در طول روز نیست دستم ، کلا گوشی نمیگیدم

ولی نمیدونم راست میگه یانه

من هودم روز اول خیلی گرم و صمییمی بودمولی تو چت زیاد پیگیر نیستمتا اون پیام نده من حرکتی نمیزنمولی و ...

خب اشتباه هست باید سنگین و خانم بود

و به اندازه باید باشی 

خودت گاهی پیام بده که فکر نکنه برات مهم نیست 

ولی همیشه هم این کار و نکن براش عادی بشه این جوابه تضمینی

یه مدته خیلی کوتاهه با یکی صحبت میکنم پیامو و ایناخیلی کم میاد خیلیبعد میگه من گوشی در طول روز نیست ...

دروغه با یه نفر بودم این ریختی بود بعد متوجه شدم با هزار تا دختره اینا به کنار اون اصلا گوشی دومش بوده که انقدر کم پیام میداده

یه مدته خیلی کوتاهه با یکی صحبت میکنم پیامو و ایناخیلی کم میاد خیلیبعد میگه من گوشی در طول روز نیست ...

کارش چیه؟

اگه همیشه اینجوریه شک کن

و تمومش کن قبل اینکه وابسته بشی

آدم قحط نیست که