2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه طرف خوبم باشه بازم خوشم نمیاد اصلا...

در این صورت بد نیست بیشتر بررسی بشود  با کمک یک درمانگر  شما کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید بخون بهت کمک می‌کند

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
در این صورت بد نیست بیشتر بررسی بشود با کمک یک درمانگر شما کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید بخون ...

حس میکنم بحث هاشون بی‌فایده هست... و کلا علاقه ای به ارتباط گرفتن و اینا ندارم دلم میخواد فقط ی جایی باشم که کسی مزاحمم نشه...همین

حس میکنم بحث هاشون بی‌فایده هست... و کلا علاقه ای به ارتباط گرفتن و اینا ندارم دلم میخواد فقط ی جایی ...

گآهی از افسردگیه گاهی اضطراب اجتماعی یا شاید فقط درحد طرحواره بازداری اجتماعی باشد کتاب رو بخون بهت کمک میده 

بخصوص اگر نگران این حالت خودت هستی اگر نه که هیچ

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
گآهی از افسردگیه گاهی اضطراب اجتماعی یا شاید فقط درحد طرحواره بازداری اجتماعی باشد کتاب رو بخون بهت ...

اضطراب اجتماعی رو دارم... اما مربوط بهش نیست... افسرده هم اصلا نمیشم شاد میشم و دوست دارم مثلا ی کتاب بخونم اما تنهایی و خودم راجبش نظر بدم نه کس دیگه ای یا ی داستان... کتابه راجب چیه؟ 

هیچیت نیست عاقل شدی خیلیا رو میبینم شبیه تو خیلیم ادمای موفقین ولی از ارتباط خوششون نمیاد

همیشه اینطوری بودم😂ولی موفق و نمیدونم چون دلم نمیخواد کلا با کسی ارتباط بگیرم 

هیچیت نیست دیگه با ادمای ابله نمیتونی همصحبت بشی

اتفاقی برات افتاده ناراحتی از آدما؟ اکثرا قضاوت میکنن خب از این حالتون متنفرم اما ببازم خوشم نمیاد غیر این