nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 عنوان واییی خانما بیاین لطفا به کمک نیاز دارم 123 بازدید | 20 پست مادرم عجیب مچ پاهاش باد کرده ورم کرده اصلا انگار پف کرده خیلی عجیب و غیر عادی میدونید دلیلش چیه اصلا دلیلو بیخیال باید ببرمش کدوم دکتر ؟؟؟لطفا بگید اگه چیزی میدونید 1404/07/26 | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 پیچ نخورده پاش؟ نمیدونم والا فکر نکنم آخه فقط علائمش ورمه
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3342 ورم پا یا از کلیه ست یا قلبببر دکتر داخلی ازمایش برای کلیه ش اگه اوکی بود از قلبه زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
drugmoon عضویت: 1404/05/13 تعداد پست: 54 نمیدونم والا فکر نکنم آخه فقط علائمش ورمه من دختر عمم پاش پیچ میخوره . بعد انقد ورم میکنه که دیگه نمیتونستن از تو کفش درش بیارن
nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 ورم پا یا از کلیه ست یا قلبببر دکتر داخلی ازمایش برای کلیه ش اگه اوکی بود از قلبه وای💔
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 16921 شاید از کلیه شاید از کبده ببرش دکتر شایدم از روماتیسم برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 16921 وای💔 ببرش دکتر گلم برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 من دختر عمم پاش پیچ میخوره . بعد انقد ورم میکنه که دیگه نمیتونستن از تو کفش درش بیارن واقعا ؟ بعد فقط علائمش ورم بود اونم؟
nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 شاید از کلیه شاید از کبده ببرش دکتر شایدم از روماتیسم اوکی مرسی عزیزم😔
fatiiiiix عضویت: 1404/06/07 تعداد پست: 1306 نمیدونم والا فکر نکنم آخه فقط علائمش ورمه بابایی منم این شکلی شده بود ب خاطر غلظت خونش بود و اکسیژن خون پایین و اگر دور تر میرفت احتمال آمبولی پا داشت
nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 بابایی منم این شکلی شده بود ب خاطر غلظت خونش بود و اکسیژن خون پایین و اگر دور تر میرفت احتمال آمب ... وای بعد حالا اگه غلظت خونش بالا باشه یعنی چی میشه امبولی یعنی چی💔
najvaei عضویت: 1402/09/04 تعداد پست: 74 عزیزم یکی از اطرافیان ما پاهاش بدجور باد کرده بوددکتر گفت از کلیه هاشهشاید مادر شماهم این مشکلو داره
nkhsh مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 915 عزیزم یکی از اطرافیان ما پاهاش بدجور باد کرده بوددکتر گفت از کلیه هاشهشاید مادر شماهم این مشکلو داره اها که اینطور مرسی عزیزم😔