2777
2789
عنوان

واییی خانما بیاین لطفا به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست
بابایی منم این شکلی شده بود ب خاطر غلظت خونش بود و اکسیژن خون پایین و اگر دور تر می‌رفت احتمال آمب ...

اکسیژن خون پایین بخاطر چیه من  ناخن انگشتام یکم سیاهدمیشه بخاطر کمبود اکسیژن خونه از چیه این 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

وای بعد حالا اگه غلظت خونش بالا باشه یعنی چی میشه امبولی‌ یعنی چی💔

ببین عزیزم من نمی‌دونم مامانت مشکل از چیه ولی  بابام غلظت خونش بالا بود مامانم براش جگر بره کباب کرد و شبش هم عموم براش قهوه درست کرد چون مسافر بود میخاستن بیدار بمونه تا راحت بتونه رانندگی کنه بعد وقتی میرسه به مقصد گفت سر درد گرفت حالت تهوع و تنفس خیلی بد شده بود و پاهاش شروع می‌کنه به ورم کردن و کف دستاش ب شدت قرمز میشه میره دکتر بهش میگن خون ب شدددت تو پاهات جمع شده و ممکن بود رگت بترکه که همون آمبولی میشه  ور در نهایت باعث مرگ خدا نکرده دیگه آمپول لخته کننده خون بهش میزنن ازش خون میگیرین و بهش دارو میدن و حالش خوب میشه چند وقت بعدش  این علاعمو داشت ک ک نشونه غلظت خون بالا و علاعم اولیه آمبولی بوده ک بود رسوند خودشو بیمارستان بمیرم براش ک اون موقع پیشش نبودم😭😭😭🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکسیژن خون پایین بخاطر چیه من ناخن انگشتام یکم سیاهدمیشه بخاطر کمبود اکسیژن خونه از چیه این

نمیدونم عزیزم ولی  پدر من تو کرونا سی درصد ریشو از دست میده و اینکه داعما ماسک میزنه دم بازمش کربن دار میشه اکسیژن خون میاد پایین کربن خون می‌ره بالا

ببین عزیزم من نمی‌دونم مامانت مشکل از چیه ولی بابام غلظت خونش بالا بود مامانم براش جگر بره کباب کرد ...

واییی عزیزم خداروشکر که الان پدرت خوبه امیدوارم همیشه سایه ش بالا سرت بشه مرسی از توضیحاتت مهربونم🙂🤍🤌

واییی عزیزم خداروشکر که الان پدرت خوبه امیدوارم همیشه سایه ش بالا سرت بشه مرسی از توضیحاتت مهربونم🙂 ...

خواهش میکنم عزیز دلم براش دعا کنین دیگه حالش بد نشه در ضمن غلظت خون بالا ربط خیلی زیادی ب محل زندگی هم داره اگر محل زندگیتون مثل بام ایران بالا نیست زیاد نگران نباشید   ما چندساله که محل زندگیمون عوض شده اما چون قبلا تو بام ایران استان چهارمحال و بختیاری زندگی میکردیم غلظت خون ب شدت بالا بود

خواهش میکنم عزیز دلم براش دعا کنین دیگه حالش بد نشه در ضمن غلظت خون بالا ربط خیلی زیادی ب محل زندگی ...

حتما ... آهان درسته متوجه‌ م اوکی گلم خیلی ممنون