2777
2789
عنوان

دوره ی نامزدی متاهلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 26 پست

مردها همیشه قبل ازدواج به نقابی رو چهره دارن 

حتی صادق‌تربن و بهترین مرد هم قبل عقد سعی می‌کنه چهره خوبی از خودش ارائه بده

یکی دو هفته ی دم عقد ولی میشه واقعیت رو فهمید. دیگه چون خیالشون راحتتر شده اگه حساس باشی و زوم کنی میتونی خوب بشناسی

اما اغلب دخترها چون قلبشون درگیر شده دیگه نمیتونن اون مدت منطقی فکر کنن 

وقتی هم کار به بوس و بغل کشیده جواب منفی سخت‌تر میشه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

هیچی همون غلطا رو دوباره تکرار میکنم چهار ماه عقدیم آدم نمیشم دعوا نکنم بحث نکنم حتی مسبب همسرم هم ب ...

کتاب درست حسابی دعوا کن رو بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میشناسمش اعتماد دارم ولی باز هرچی...

ببین به خیلی چیزا مرتبطه 

مثلا اینکه بعضیا طبق عرف محل زندگیشون اینو بد میدونن 

بعضی وقتا افزایش صمیمیت ممکن منجر به چیزایی بشه که رضایت نداری، ببین خودت چه حسی در این مورد داری، ببین میتونی حد صمیمت کنترل بکنی؟ 

و مهم ترین نکته خوب یا بد این دوران برای شناخت خیلی اهمیت داره، وقتی رابطه احساسی افزایش پیدا میکنه عقل و منطق کنار میره و میتونه مانع تصمیم گیری درست بشه 

مردها همیشه قبل ازدواج به نقابی رو چهره دارن حتی صادق‌تربن و بهترین مرد هم قبل عقد سعی می‌کنه چهره خ ...

چجوری به اون بگیم که نکنه من دیشب هر دلیلی اوردم نه اورد نمیخوامم وقتی میاد جلو پسش بزنم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

ببین به خیلی چیزا مرتبطه مثلا اینکه بعضیا طبق عرف محل زندگیشون اینو بد میدونن بعضی وقتا افزایش صمیمی ...

موافقم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

چجوری به اون بگیم که نکنه من دیشب هر دلیلی اوردم نه اورد نمیخوامم وقتی میاد جلو پسش بزنم

صریح حرفت رو بزن 

فکر می‌کنه ناز می‌کنی

با قاطعیت و جدیت بگو نه با حالت خواهشی

هااا این یعنی نمیتونی میزان صمیمت کنترل کنی پس نمیتونی روند و میزان این صمیمت کنترل کنی و ممکن به چیزایی برسه که براش رضایت نداری

صریح حرفت رو بزن فکر می‌کنه ناز می‌کنیبا قاطعیت و جدیت بگو نه با حالت خواهشی

بعد پیام چی؟خیلی عاشقانه طوره

من میشناسمش خیلی دقیق میشناسمش و میخوامش

هااا این یعنی نمیتونی میزان صمیمت کنترل کنی پس نمیتونی روند و میزان این صمیمت کنترل کنی و ممکن به چی ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بعد پیام چی؟خیلی عاشقانه طورهمن میشناسمش خیلی دقیق میشناسمش و میخوامش

اگه تازه شروع کرده به این پیام ها بهش بگو بدت میاد از این کار. بگو از اینکه حریم خصوصی ‌ات رو نقض کنن متنفری و باعث میشه معذب باشی. بگو دوست دارم تا قبل عقد حریم ها حفظ بشه و اگه دوستم داری باید به خواسته من و حریم من احترام بذاری

اگه بگه پس منو دوست نداری؟ بگو اگه تو من رو دوست داشته باشی بهم احترام میذاری. کسی که حد و مرزهای من رو زیر پا میذاره از چشمم میفتع

بعد پیام چی؟خیلی عاشقانه طورهمن میشناسمش خیلی دقیق میشناسمش و میخوامش

اشتباه آدما جایی که فکر میکنن کسی رو خیلی دقیق میشناسن😂😂😂 آقا من بعد از ده سال رابطه قبل ازدواج و چند سال بعد از ازدواج فقط ادعای شناخت دارم. نه شناخت خیلی رییز😂

اشتباه آدما جایی که فکر میکنن کسی رو خیلی دقیق میشناسن😂😂😂 آقا من بعد از ده سال رابطه قبل ازدواج و ...

🤦‍♀️😂