2777
2789

تو کانال مدرسه گذاشتن بچه ها حتما باید عضو پیشتاز بشن و برن تو سایت ثبت نام کنن، اگر ثبت نام نکنن نمیتونن تو هیچ کدام از اردوها شرکت کنن

خدایا مرسی        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور گروه پیش آهنگی منم عضو بودم البته پیشتازان برای پسراست و فرزانگان برای دخترا

پیش آهنگی‌ چیه حالا؟😅

چرا کسایی که عضو نباشن نمیتونن برن اردو؟

خدایا مرسی        

خیلی خوبه شما جزء گروه میشی و اردو وسرود کلی فوق برنامه داره واسه ما فرزانگان بود اما اونموقع زرنگا و اونایی که سرزبون داشتن عضو میشدن

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
پیش آهنگی‌ چیه حالا؟😅چرا کسایی که عضو نباشن نمیتونن برن اردو؟

نمی‌دونم چرا اردو نمیرن 

ولی ما خارج از وقت مدرسه کلاسش رو شرکت می‌کردیم آموزش های پیش آهنگی داشت دیگه 

که مثلاً توی طبیعت گردی اوضاع خطرناک چطور خودتو نجات بدی 

آموزش میسر یابی از طریق همه چی ستاره زمین درخت سایه قطب نما 

آموزش زبان های مخابره ی ای مختلف

آموزش گره های مختلف 

شغل های مختلف 

بازی های گروهی 

آشپزی و قرآن و 

شعر و سرود و این جور چیزا سرچ کن وظایف گروه پیش آهنگی میاد 

به دنبال وارستگی 
مثل بسیجه قدیمه؟

نه بابا ربطی نداره به بسیج  گروه پرورشی مدرسه جشنا و برنامه ها رو شامل میشه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
من سرگروه بودم. :)))

منم جز فرزانگان بودم کلی جایزه میگرفتم اونموقع یادش بخیر چقد خوش میگذشت