2777
2789

بچه ها من خیلی دوست دارم

شما تا حالا زدین؟ 

درد داره؟ 

من یه بار فیکشو امتحان کردم خیلییییییی بهم میومد

خیلی دوست دارم

بزنم؟ 

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پیرسینگ و تتو خیلی ظاهر آدم دوزاری میکنهالبته اقتضا سن ات هستنزن سلیقه ات تغییر میکنه

ولی خب تضمیم قطعی گرفتم تقریبا

بزن من عاشقشم🥲😍 عاشق پیرسینگم دوس دارم کل صورتم دماغم  ابروم لبم و اسمایل بزنم نافم گوشام ولی از همه بیشتر عاشق پیرسینگ ناف و ابروم وااییی فرض کن پیرسینگ دوبل ابرووو

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بزن من عاشقشم🥲😍 عاشق پیرسینگم دوس دارم کل صورتم دماغم ابروم لبم و اسمایل بزنم نافم گوشام ولی از ه ...

ارهههههه نگو عالیه منممم😂🖇

ارهههههه نگو عالیه منممم😂🖇

ت هم عاشق پیرسینگی؟🥲😂

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش