2777
2789
عنوان

رگ خواب شوهر دستم اومد😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 145 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نه نمیتونم. لیاقت نداره. همون دوبرابر بسه

حالا پشیمونم شده یا داره ادامه میده

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره. خیلی. میگه تو با من خوب باش هم وزنت طلا میخرم

خوب وقتی میتونی زندگیت رو درست کنی و شرایط جدایی نداری.این کار رو بکن حالا نه از ته قلبت برای روحیه  بچه هات هم که شده باهاش خوب باش. از امروز امتحان کن اگه جواب داد ما رو هم مطلع کن خوشحال میشیم برات.

اره. خیلی. میگه تو با من خوب باش هم وزنت طلا میخرم

بزار طلا بخره 

ازش جدا نشو جیبشو خالی کن تا خیال خیانت برنداره

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

خوب وقتی میتونی زندگیت رو درست کنی و شرایط جدایی نداری.این کار رو بکن حالا نه از ته قلبت برای روحیه ...

قربونت برم 🥲

میدونی من یه اخلاقی دارم اصلاااا نمیتونم‌نقش بازی کنم همیشه خودمم نمیتونم دورو باشم   

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

[QUOTE=398780740]در ظاهر پشیمون ولی خب رطب خورده را منع رطب نیس 🤷‍♀️[/QUOT

برات مهم نیست خیانت کنه الان

[QUOTE=398780740]در ظاهر پشیمون ولی خب رطب خورده را منع رطب نیس 🤷‍♀️[/QUOTبرات مهم نیست خیانت کنه ا ...

نه. دیگه نمیخوامش

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤