2777
2789

من توی یه شهر غریب دانشجوام تو خوابگاه 

خونه داییم اینجاس

بخاطر یه موضوعی یبار با عصبانیت باهام حرف زد پشت گوشی و بعد از اون ماجرا من دیگه ناراحت بودم نرفتم خونشون یا زیاد تماس نگرفتم💔🥲

الان یه مدت گاها اتفاقی میبنمشون برخوردهامون خیلی خوبه انگار که هیچ حرفی زده نشده ولی با این حال من پول اسنپ ندارم ۷۰ تومن برم خونشون ۷۰ تومن بیام

الان زنگ زده به مامانم میگه دخترت عقده ایه و بخاطر اون حرف که ما فقط خیرشو میخواستیم دیگه نیومد خونه💔🥺ولی بخدا من دخل و خرجم نمیخونه همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همین حرف نزدن باعث کدورت میشه ،دفعه بعد زنگش بزن بگو ب مامانم اینو گفتید راستش از حرفه ک دلخورشدم ولیگذشتم یه کم درسهام سنگین شده بعدم نخواستم گله کنم و غربزنم ک ناشکری نباشه ولی همین پول اسنپ هم برام زیاده دایی ، نمیتونم اینقدرهزینه کنم ...بعدم بخند و بگو خب خودت هروقت دوس داشتی بیا دنبالم نمیخواد برام کباب بپزی و اسمشو بذاری دعوت نه من ب همون تخم مرغ و کوکو هم راضیم ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
به داییت زنگ بزن بگو خودش بیاد دنبالت

روم نمیشه همش سرکاره بعدش میاد حتما خسته اس💔🥺🥲تازه گواهینامه گرفتا زیادم نمیتونه 

بخصوص مسیر خوابگاه ما تا اونجا خیلی مسیر زیاد و ترافیکیه🥲