2777
2789
عنوان

باردار شدن با یه لوله

276 بازدید | 34 پست

خانمها دو سال قبل بارداری خارج رحمی داشتم و لوله سمت راستم برداشتن. حالا چند ماهه اقدامم هر سری میرم سونو میگه فقط سمتی که لوله ندارم، تخمک مناسب دارم 

سمت دیگه نداره 

اخه اینم شانسه که من دارم؟

شوهرم لج کرده ای وی اف کن برای بچه دومم هست 

هیچ دلم نمیخواد ای وی اف کنم 

چکار کنم سمت چپ فولیکول بسازه برای بارداری 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

چرا ای وی اف نمیکنی؟

ناامید نشو ی مدت اقدام کن اگه نشد برو دکتر دیگه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا فکر بد کردم😂😂

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

چرا ای وی اف نمیکنی؟ناامید نشو ی مدت اقدام کن اگه نشد برو دکتر دیگه

هم بخاطر هزینه اش هم بخاطر قرص و دارو و درمانش امپول هاش 

بنظرم عوارضش زیاده 

مشکل دیگه ام هم اینه شوهرم میگه ای وی اف کنیم کسی هم خبر دار نشه

در حالی که من با خونه مادرم دو سه تا فاصله داریم و محاله خبر دار نشن 

از طرفی رفت و امد هاش و بی حالی و عوارض امپول ها میگه کسی نفهمه 

میدونم فقط برام استرس خالیه که چرا کسی فهمیده 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
چرا ای وی اف نمیکنی؟ناامید نشو ی مدت اقدام کن اگه نشد برو دکتر دیگه

اقدام هم هستم ولی متاسفانه سمتی که لوله نیست فقط تخمک ساخته میشه 

علایم حاملگی خارح رخم چجوریع

من درد شدید زیر دل گرفتم که با بیهوش شدن رسوندنم به دکتر و عمل کردن خونریزی داخلی کرده بودم لوله فالوپ پاره شده بود که برداشتنش 

خب اگه شوهرت میخواد و آنقدر اصرار داره آی وی اف کن منم بچه دوم آی وی اف کردم

کی ای وی اف کردی عزیزم ؟

سخته؟ درد داره؟ خیلی رفت و امد داره؟ استراحت مطلق میخواد یا نه

چند درصد احتمال موفقت داره ؟اخه سنم هم 41 سال هست 

خاله ی من با ی لوله باردار شدسن دوتاشون بالا بود ی عالمه مشکل هم داشتندر ناامید کامل و قطع داروها مت ...

عزیزم انشالا خدا بهت یه بچه سالم و صالح بدون دردسر بده 

من مشکلم سنم هست چهل و یک هستم 

خودم اصلا دومی رو نمیخوام همسرم اصرار داره 

هم بخاطر هزینه اش هم بخاطر قرص و دارو و درمانش امپول هاش بنظرم عوارضش زیاده مشکل دیگه ام هم اینه شوه ...

شوهرت درست میگه بهش احترام بذار اگه خونه مادرشوهرت نزدیکتون هم بود بهشون میگفتی؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

شوهرت درست میگه بهش احترام بذار اگه خونه مادرشوهرت نزدیکتون هم بود بهشون میگفتی؟

بخدا که من مادرشوهرم از مادرم مهربونتر و دلسوزتر و خوددارتر هست 

مادرم به همه میگه ولی او به هیچ کسی نمیگه 

مشکلم یکی دو تا نیست هم باید غرهای همسرم بشنوم اگر به مادرم بگم هم دهن لقی مادرم که به کسی نگو ولی گوش نمیده کلا میدونم اعصاب خوردیم بدتر میشه 

بخدا که من مادرشوهرم از مادرم مهربونتر و دلسوزتر و خوددارتر هست مادرم به همه میگه ولی او به هیچ کسی ...

خب نگو دیگه پس

حرف شوهرتو گوش کن