2777
2789
عنوان

باردار شدن با یه لوله

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 34 پست
خب نگو دیگه پسحرف شوهرتو گوش کن

من اصرار ندارم بگم 

حرفم اینه وقتی هر روز دکتر و سونو باشم هی زنگ بزنه یا بیاد دم در نباشم بگم کجام؟

حالم بد بود بگم چمه؟

استراحت داشتم و نباید کار میکردم بگم چرا؟

بچم رو نتوننم ببرم مدرسه و بیارم بگم چرا؟

خب اخه مگه میشه اینا رو نفهمن؟

اصلا مادرم هیچی صاحبخونمون که طبقه اول هست و دم به دقیقه با هم ارتباط داریم و سلام علیک مگه میشه نفهمه ؟

نمیگه چرا نمیای پایین؟

چرا پسرت رو یکی دیگه باید ببره مدرسه و بیاره؟

اصلا کی هست که بخواد بچمو ببره؟ کسی نیست اخه فقطو فقط خودمم مجبورم ببرم اونم اگر استراحت باشم چکار باید کنم؟

بنظرت با این شرایط میشه کسی نفهمه؟

اگر یه گوشه شهر بودم که با کسی ارتباط نداشتم اره میشد 

نه الان که در حالت عادی روزی سه بار با مادرم بیرون هستیم تماس داریم و ....

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
کی ای وی اف کردی عزیزم ؟سخته؟ درد داره؟ خیلی رفت و امد داره؟ استراحت مطلق میخواد یا نهچند درصد احتما ...

الان چهار ماهمه بله یکم رفت و امدش و صبرت باید بیشتر باشه ... استراحت نسبی داشتم چون بچم امسال کلاس اولیه  بار دوم من مثبت شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصرار ندارم بگم حرفم اینه وقتی هر روز دکتر و سونو باشم هی زنگ بزنه یا بیاد دم در نباشم بگم کجام؟ح ...

خب چرا نفهمه کسی ایرادش چیه بگو دکتر گفت باید با آی وی اف باردار بشی چون  لوله نداری شانست خیلللی کمه طبیعی

من اصرار ندارم بگم حرفم اینه وقتی هر روز دکتر و سونو باشم هی زنگ بزنه یا بیاد دم در نباشم بگم کجام؟ح ...

از همین الان یکم شروع کن رفت و آمد رو کمتر کن ب بهانه درس و مدرسه و امتحان بچت

دلیلی نداره ب صاحبخونه جواب پس بدی درسته رو ادب جواب میدادی ولی وقتی شرایط خودت رو بهتر میدونی بهونه بیار 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

شصت هفتاد تومن

عزیزم برا من توضیح بده

رو بچه ی دوم مشکل داشتی ک ای وی اف کردی؟؟

این ۶۰ هفتاد میلیونی ک خرج کردین،یعنی بار دوم ک انجام دادی هم این هزینه رو کردی؟؟

با فاصله چقد بار دوم رو انجام دادی

عزیزم برا من توضیح بدهرو بچه ی دوم مشکل داشتی ک ای وی اف کردی؟؟این ۶۰ هفتاد میلیونی ک خرج کردین،یعنی ...

عزیزم من برا بچه دوم که اقدام کردم متوجه شدم آندومتریوز شدید دارم و باید عمل میشدم دوتا تخمدانم برمیداشتن ..... که در اثر اون نازا شدم و مجبور شدم آی وی اف کنم ..... این هزینه فقط برا مرحله اول بعد که تکرار میشه فقط هزینه انتقال و دارو باید بدی البته ب شرط اینکه جنین فریز داشته باشی ..... برا من این سری پونزده تومن شد با دارو تقریبا .... من مرحله دوم  مثبت شد 

عزیزم من برا بچه دوم که اقدام کردم متوجه شدم آندومتریوز شدید دارم و باید عمل میشدم دوتا تخمدانم برمی ...

با فاصله کمتر یه سال عزیزم انجام دادم میشد زودتر ولی من آمادگی نداشتم

با فاصله کمتر یه سال عزیزم انجام دادم میشد زودتر ولی من آمادگی نداشتم

انشالا همیشه سلامت باشید

و بچهات چراغ دلت باشن

شما از قبل جنین فریز شده داشتید یا همون بار اول ک ای وی اف کردید چندتا دیگه هم فریز کردن؟؟

خودتون اذیت شدید،درد داشت ؟موقع تخمک گیری

انشالا همیشه سلامت باشیدو بچهات چراغ دلت باشنشما از قبل جنین فریز شده داشتید یا همون بار اول ک ای وی ...

قربونتون راستش من دیگه تخمک اهدایی گرفتم چون آندومتریوز باعث شده بود ذخیره تخمدانم بشدت پایین بیاد و دکتر دارو که داد برا تخمک کشی تخمکی دریافت نکرد اصلا بله دیگه از اون خانم ده تا جنین گرفتم که بار اول سه تا انتقال دادن منفی شد بار دوم هم سه تا شکر خدا یکی گرفت ......  اذیت داره یکم این مسیر برو بیا و داروهای که باید استفاده بشن ولی خب دیگه آدم بخواد ب چیزی برسه سختیشو ب جون میخره

ممنونم ک جواب دادی انشالا ک با دل خوش نی نی رو بغل کنیمنم دعا کن

حتما گلم بازم چیزی بود در خدمتم راستی برا تخمک گیری بیهوشی در حد ده دقیقه انجام میدم درد خاصی ندارم بیشتر حالت گرفتگی و اذیت شدنه