2777
2789

بچه ها شوهرم ماشین می‌خره به اسم مامانش میزنه خونه می‌خره به اسم باباش میزنه کلا هیچی به اسم من یا بچه هاش نمیزنه حتی منو نبرده خونه ای که قراره بخره ببینم مادر و پدرشو برده با خواهراش اصلا منو آدم حساب نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرش بمیرن که تمام اموال بین خواهر برادرا تقسیم میشه

عقل نداره این ادم؟؟؟

بزنه به نام بچش حداقل 

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

شوهر یهدخانومب از ترس مهریه اموال رو زده بود به نام مامانش.

وقتی مزد رسید به مامانش.مامانه که مرد همه خواهربرادرا با لینکه می‌دونستن مال برادرشوهر همه روتقسیم کردن بین خودشون

این مردا احمق ترین آدم دنیا هستند چه خوب که خودش زنده باشه باباش بمیره و اینکه خواهر برادرا خونشو تق ...

چیکبار کنم چه‌جوری بهش بفهمونم اگه بگم داد و بیداد میکنه خونه رو میزاره سرش

چیکبار کنم چه‌جوری بهش بفهمونم اگه بگم داد و بیداد میکنه خونه رو میزاره سرش

بهش بگو به نام خودت بزن حد اقل مردی برات یه فاتحه بخونم نه اینکه به نام بابات کنی فردا بمیری میام می ر ی ن م به قبر خودت و خاندانت