2777
2789

دهک چند هستین ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر. مال ما رو قطع کردن پولدارم نیستیم. نمیدونم کجا مراجعه کنم. یه سایت هست برای اعتراض ولی منکه چشمم اب نمیخوره فایده داشته باشه هی شوعرم میگه برو فرمانداری میگم من که نمیرم😮‍💨

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

فک کنم یا ۶ یا ۷ دقیق نمیدونم

۸,۹ قطع میکنن 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
ای خواهر. مال ما رو قطع کردن پولدارم نیستیم. نمیدونم کجا مراجعه کنم. یه سایت هست برای اعتراض ولی منک ...

برو همون سامانه هوشمند ملی اعتراض بزن تاثیر داره 

ای خواهر. مال ما رو قطع کردن پولدارم نیستیم. نمیدونم کجا مراجعه کنم. یه سایت هست برای اعتراض ولی منک ...

😞😞

میدونم اگه قطع شه دوباره جنگ و دعوا میاد تو خونه 

چون شوهرم پول نمیده 

دیشب بهش گفتم اگه بخاطر درآمدت یارانه رو قطع کنن خودت باید پول بدی بهم 

برو همون سامانه هوشمند ملی اعتراض بزن تاثیر داره

امروز میخواستم ثبت کنم بعد زده بود چند درصد پرداختای درگاه شاپرک برا خانوار بود همچین چیزی نمیدونستم چی بزنم درصدش رو باز موند

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

😞😞میدونم اگه قطع شه دوباره جنگ و دعوا میاد تو خونه چون شوهرم پول نمیده دیشب بهش گفتم اگه بخاطر درآ ...

مال ما هم بخاطر کارت خوان قطع شده ولی خب اخه بیشعورا فکر نمیکنند وقتی درامد بالاست دوباره باید خرج کنی همون جنس رو بخری تازه با قیمت بالاتر رر....

امروز میخواستم ثبت کنم بعد زده بود چند درصد پرداختای درگاه شاپرک برا خانوار بود همچین چیزی نمیدونستم ...

من خودم نزدم ولی پسر عموم قطع کردن اعتراض زد الان دهک ۳ شدن 😐