2777
2789
من خودم نزدم ولی پسر عموم قطع کردن اعتراض زد الان دهک ۳ شدن 😐

واقعا؟!کارشون چیه؟فقط همون تو سایت اونقدر تاثیر داشته؟! ببین از ما که از اولم عادلانه نبود فکر کن شوعرم کارگر بود همون سبد کالا هم بیشتر وقتا بهمون تعلق نمیگرفت. میشه برام پرسی اگع با هم صمیمی هستید؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آبجی اگه قطع شه ب من پول نمیده😔

وا خب ازش بگیر .ینی چی نمیده؟ببخشیدا ولی باید هم یارانه دهکهای بالا قط بشه و به دهکهای پایین اضافه بشه.شما بهتره مشکلتو با شوهرت از ریشه حل کنی.اگه برا زنش پول رو نمیخواد خرج کنه برا کی میخواد پس که پولا رو جمع میکنه؟

واقعا؟!کارشون چیه؟فقط همون تو سایت اونقدر تاثیر داشته؟! ببین از ما که از اولم عادلانه نبود فکر کن شو ...

برو همون فرمانداری اونجا بهتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
واقعا؟!کارشون چیه؟فقط همون تو سایت اونقدر تاثیر داشته؟! ببین از ما که از اولم عادلانه نبود فکر کن شو ...

اره خودش میگفت 

همون کارگره

آره حتما می‌پرسم تا غروب الان شاید خواب باشن

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
برو همون فرمانداری اونجا بهتره

شما تحربه ای داری؟!اخع میگم یه کاره پاشم برم چی بگم خب اون ها هم میگن به ما ربطی نداره برو تو سایت اعتراض بزن دیگع. اصلا نمیدونم کجا برم چی بگم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شما تحربه ای داری؟!اخع میگم یه کاره پاشم برم چی بگم خب اون ها هم میگن به ما ربطی نداره برو تو سایت ا ...

نه تجربه ندارم ولی شنیدم میشه اونجا هم مراجعه کرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره خودش میگفت همون کارگرهآره حتما می‌پرسم تا غروب الان شاید خواب باشن

لطف میکنی عزیزم. ببین برای اعتراض فقط همون سایت رفته یا جای دیگه هم رفته و بعد چند وقت جوابش اومده. 

چیزایی که تو سایت هم نوشته لطفا بپرس

لطف میکنی عزیزم. ببین برای اعتراض فقط همون سایت رفته یا جای دیگه هم رفته و بعد چند وقت جوابش اومده. ...

باشه گلم زنش زنگ میزنم میپرسم دختر عموم میشه زنش

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اخه آبجی اگه قطع شه ب من پول نمیده😔

انشالله ک قطع نمیشه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچها ی سوال با اجازه استارتر 

تو ی تاپیکی دیدم ک میگفت شوهره چقد خرجی میده 

مگ باید خرجی بده؟اخه ما کارتمون مشترکه مثلا 

شبا میریم خیابون من لباس لوازم ارایش کیف کفش خوراکی اصلا برای خونه کلا ی کارت داریم همشم خونس شوهرم سره کار نمیبره چیزیم بخاد شب میریم باهم میخریم الان اشتباهه مثلا باید جدا خرجی بده؟