2777
2789
آره من میمیرم برا حسین

من تاقبل اینکه برم علاقم عادی بود ولی الان عاشق خودش وپدرش شدم.....بخدا که تاادم نرفته نمیدونه چقدر این خانواده بامحبتن....من اصلا ادم مذهبی نیستم....ولی یجوری برام همه چیو چید که هروقت یادش میوفتم اشکام میاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاقبل اینکه برم علاقم عادی بود ولی الان عاشق خودش وپدرش شدم.....بخدا که تاادم نرفته نمیدونه چقدر ...

آره من کلاس مداحی میرم روضه هاشو که میخونم اشک هام میریزه

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

اگه شوهرش راضی بود که خودشم میرفت این زیارت های این مدلی به دل نمیشینهتجربه شخصیم اینو میگه

آره مگه همسرم بمیره و من بیوه بشم اون موقع راحت تر میرم

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

آره مگه همسرم بمیره و من بیوه بشم اون موقع راحت تر میرم

دور از جونش 

آرزوی قشنگ تر بکن از خدا بخواه و امام حسین واسطه کن به دلش بندازه برید پابوسش

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴