2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره گرون بوده البته من از قیمتا خبر ندارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

چرا بوشهر نباشم؟؟؟

بوشههرایقدردیگه اتیش پاره نیس قیمناش والا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خدای دو کیلو سبزی رو که راحت میشه درست کرد واسه دوبرا قرمه اس چه جوری دلتون میاد یه میلون بدین به د ...

خب عزیزم من نمیتونم خودم بگیرم پاک کنم خرد کنم سرخ کنم .بعدم دوکیلو سبزی که آبش رفته سرخ شده .حداقل باید ۵ کیلو سبزی بخرم کیلویی ۷۰ ایناس فکر کنم اینجا فقط ۳۰۰ ۴۰۰ پول سبزیه اونی که پاک میکنه دستمزد و پول اب و روغن و همه چیز میکشه روش دیگه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خوبه دلتون میکشه سبزی اماده و سرخ بخرین

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑