2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چرا توان هیچی ندارم

54 بازدید | 5 پست

عزیزی از دست دادم حتی گریه هم دیگه نمیکنم فقط بدنم بی حاله همش دلم میخواد یک‌گوشه بشینم بخوابم ن حوصله حرف دارم‌ن هیچی همش توی خودمم انگار دارم توی ذهنم باخودم حرف میزنم به سختی یک ناهاری درست کردم کار های خونه هم به زور یک کاری میکنم  انرژی هیچی ندارم میوه خوردم مغز خوردم برعکس ابم خشک خشک حتی تشنه هم نیستم 

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

آزمایش دادی شاید ویتامینی چیزی کم باشه 

هورمونات به هم نریخته ؟؟

خوراکیهای انرژی زا میخوری ؟؟

از چیزی ناراحتی ؟؟

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش دادی شاید ویتامینی چیزی کم باشه هورمونات به هم نریخته ؟؟خوراکیهای انرژی زا میخوری ؟؟از چیزی ن ...

اره میخورم میگم که عزیزی از دست دادم رحمت خدا رفته ولی حتی گریه هم نمیکنم

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

خب طبیعیه به نظرممن دو هفته پیش گوشیمو زدن از زندگی افتادم. تو که دیگه حق داری

چجوری خودم رو جمع کنم خنده دار ترین کلیپ هم منو نمیخندونه حتی گریه هم نمیکنم یعنی گریم نمیاد

چجوری خودم رو جمع کنم خنده دار ترین کلیپ هم منو نمیخندونه حتی گریه هم نمیکنم یعنی گریم نمیاد

بسپرش دست زمان عزیزم

به نظرم تا میتونی تنها نمون

دایی من فوت کرده بود خانواده مامانم همه مثل تو بودن. چند ماه که گذشت همه چی به حالت عادی برگشت.

خدا صبر بده بهت