2777
2789
عنوان

از هفتمی ها و هشتمی ها بدم میاد

75 بازدید | 11 پست

کچلم کردن

بعضیاشون بی ادبن و حرف گوش نمیدن

معلم و مدیر که هر چی با زبون خوش بگن بعضیاشون گوش نمیدن و در کل آنرمالن، اگه داغ کنی بزنیشون شر میشه

از پدر مادرشونم نمیترسن و مطمئنم حرف اونا رو هم گوش نمیدن وگرنه اینقدر زبون دراز نمیشدن که وقتی بهش میگی شلوغ نکن و آروم بشین مزاحم کلاس های دیگه نشین دست منو بگیرن بکشن و مزخرف بگن.، مشخص بود دستم مینداختن.

خیلی دلم میخواست یکی دو نفرشون رو بزنم و یه لحظه حتی محکم زدم توی کمر یکیشون اما با لبخند ردش کردم😂 دو برابر خودمن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه وحشی ای هستی تو!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو خوب باید پرورش بدی اونا رو پس مربی پرورشی شدی برای چی؟

عزیز حرف گوش نمیدن

تمام کلاس ها و بچه ها خوبن غیر از چهار پنج نفر از هفتمیا و هشتمیا

فک کنم تا حالت بچه پررو که حرف گوش نمیده و از کسی ترسی نداره رو ندیدی

چه وحشی ای هستی تو!

وحشی هفت جد و آباداته

لابد خودتم عین اینا بی ادب و وحشی بودی 

ذاتاً ناآروم و سرکشی

وحشی هفت جد و آباداتهلابد خودتم عین اینا بی ادب و وحشی بودی ذاتاً ناآروم و سرکشی

معلمی که تو ماه اولش انقدر هاره که دنبال زدنه که نمیتونه به بقیه بگه وحشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه میخوای بیا برو بزنشون تعارف نکنی.

خدا بداد معلم پسرت برسه

امیدوارم پسرت ذاتاً بد نباشه که حرف کسی روش تاثیر نداشته باشه وگرنه به تربیت کردنِ شما امیدی نیست چون بیخودی طرفداری میکنی بچه رو لوس و یاغی از نوع منفیش بار میاری

عزیز حرف گوش نمیدنتمام کلاس ها و بچه ها خوبن غیر از چهار پنج نفر از هفتمیا و هشتمیافک کنم تا حالت بچ ...

هر سال با ۴۰ تا از همین بچه ها سر و کار دارم

من که وظیفه دارم ریاضی و فارسی و مطالعات و دینی و همه چی درس بدم کمتر فرصت می کنم باهاشون در مورد اخلاقیات حرف بزنم اما تلاش می کنم حداقل تاثیری که میتونم روی اونها بذارم 

اما شما حیطه کارت پرورشیه

باید بااااااااااید بتونی تغییرشون بدی

غر زدن شما درست مثل این می مونه که من بگم معلمم اما بلد نیستم ریاضی درس بدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
معلمی که تو ماه اولش انقدر هاره که دنبال زدنه که نمیتونه به بقیه بگه وحشی

حالت خوش نیست

حالا فعلا که نزدم و نخواهم زد، صرفا درد و دل بود

اما تو یکی رو بیینم حتما میزنم

هر سال با ۴۰ تا از همین بچه ها سر و کار دارممن که وظیفه دارم ریاضی و فارسی و مطالعات و دینی و همه چی ...

من اصلا رشته‌م ربطی به پرورشی نداشته . تا قبول شدیم چند روز بعدش گفتن برین فلان مدرسه بدون عیچ دوره ای، به همین خاطر اطلاعاتم کمه و زود خسته شدم