mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 عنوان این ماه انتقال دارم توصیه ای دارین برام 66 بازدید | 11 پست امروز پریود شدم،چکارهایی انجام بدم یا ندم؟چی بخورم؟لطفا کمک کنین🥲 چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤ 1404/07/26 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4675 من دو هفته قبل شکم با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم میبستم با شال شبا
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 من دو هفته قبل شکم با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم میبستم با شال شبا چیز خاصی خوردین؟یابرعکس چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4675 چیز خاصی خوردین؟یابرعکس چیز خاص که همون آب و نشاسته بعد انتقال ..... و چیزایی که گفته بودن نخورید هم نخوردم .....
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 چیز خاص که همون آب و نشاسته بعد انتقال ..... و چیزایی که گفته بودن نخورید هم نخوردم ..... خوب همون دیگه،چه چیزایی نباید خورد؟ چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4675 خوب همون دیگه،چه چیزایی نباید خورد؟ بهت ی برگه میدن مثلا چیزایی با طبع گرم زنجبیل دارچین عسل فلفل ....ماهی ... اینا رو تا مثبت شدن نخوردم بعد کم کم خوردم
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 بهت ی برگه میدن مثلا چیزایی با طبع گرم زنجبیل دارچین عسل فلفل ....ماهی ... اینا رو تا مثبت شدن نخو ... مرسی عزیزم،ان شاءالله که به سلامتی بچتو بغل بگیری،دعاکن منم نتیجه بگیرم🌸 چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4675 مرسی عزیزم،ان شاءالله که به سلامتی بچتو بغل بگیری،دعاکن منم نتیجه بگیرم🌸 حتما عزیزم فقط تو رو خدا اگه خدایی نکرده یه دلیلی نشد اصلا ما امید نشو من باردوم گرفت دوستم بار چهارم .... انشالله همون بار اول بگیره
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 حتما عزیزم فقط تو رو خدا اگه خدایی نکرده یه دلیلی نشد اصلا ما امید نشو من باردوم گرفت دوستم بار چهار ... ممنون از محبتت،چون فقط دوتاجنین دارم و یکبار انتقال،اگه نشه باید از اول شروع کنم،ولی در اونصورت بازم ناامید نمیشم و ادامه میدم چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
sibbbb عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 4675 ممنون از محبتت،چون فقط دوتاجنین دارم و یکبار انتقال،اگه نشه باید از اول شروع کنم،ولی در اونصورت بازم ... انشالله همون بار اول بگیره عزیزم برات دعا میکنم
mo3afer مدیر استارتر عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 1872 انشالله همون بار اول بگیره عزیزم برات دعا میکنم ممنون گلمم چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤
آنیل۱۲۰۷ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 103 منم ۲۶ مهر انتقال دادم انشالله که هر دومون مثبت میشیم.به من گفتن صبح روز انتقال شیرسویا بخورم، از چند روز قبلش هم از روغن سیاهدانه برای ماساژ شکم استفاده کردم.