2777
2789

به ارث چند میلیاردی پدرتون چشم دارن؟!

میخوان قسمتیش رو بدین اونا 

برای کسب و کار یا بدهی و...

واینکه خونه و ماشین و دارایی مردم کلا بنام خودش هست چیزی به  نام خانم نزده

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چرا باید بده . زن میتونه واس خودش خونه زمین یا طلا بخره واس آینده ش . شاید کسی نگهش نداشت واس روزای پیری و کوری. البته تا جوونی خرج کن ب خودت برس کیف دنیا رو بکن باقی مانده شو پس انداز کن . حالا یکمم ب شوهرت دادی موردی نداره مثلا واس بدهیش

من که چشم داشتی ندارم نه به ارث پدری ایشون و نه به درآمدشون

دم شما گرم 

سرتون سلامت

کارتون درسته مرد بودن ب همین چیزاس

بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔

اره گاهی شوخی میگه ارثتو بگیر ولی می‌دونم روش برنامه داره ولی من قراره تو زندگی بیارم مال خودمه همه ...

چه برنامه ای داره؟؟؟؟؟

خودش چیزی بنام شما زده؟

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

چشم داشتن اما جوری رفتار کردم که مربوط به خودم هست باهاش هر کاری کنم خودم تصمیم میگیرم و اینکه در این موارد نظرخواهی نکنید به هیچ وجه مگر اینکه شمارو صاحب نظر بدونن و از شما راهنمایی بخوان در این مورد فکر دیگه ای میشه کرد