2777
2789
عنوان

مادرشوهرم کلید خونمونو داره

974 بازدید | 61 پست

ما طبقه بالا زندگی میکنیم 

من تاحالا نمیدونستم که کلید خونمونو دارن دیروز فهمیدمممم ولی خودشون‌ نمیدونن که من میدونم

اینجوری نیستن که بیان فوضولی کننن یا چیزی بردارن

همیشه میگن ی کلید بزارین پایین ک اگه یادتون رفتن کلید ببرین با خودتون و در بسته شد پیش ما باشه یکیی

بنظرتون کیلدو چطوری بگیرم ازشون؟؟

به شوهرم بگم؟

میشه کلید رو بشکونم تو قفل

که مجبور بشیم قفلو عوض کنیم و دیگه اون کلیدشون به قفل نخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید با شوهرت هم نظز بشیدچون قفلم عوض کنید باز یه کلید می‌سازه میده بهشون

ن شوهرم کلید ندادهه

اینا خودشون برداشتن

ی بار شوهرم یکی ازشون گرفت

حالا باز میبینم ک یکی دیگه دارن

نه کلیدای خودتو قایم کن الکی داد و بیداد کن اگه اون کلیدو دادن ک هیچ اگه ندادن کلیدو تو قفل بشکون شو ...

دیروز همینجوری شد

کیلد موند توخونه 

بعد از دهن برادشوهرم در رفت گفت وایسا کلیداتونو بیارم

بعدش اومد بالا گفت

از پسرعاموم گرفتم کلیدها بهم میخوره 

چرا کلید بگیری؟کلید خونه من کل فامیل دارن و من مشکلی ندارم با این موضوع

واقعا؟

من چقد حساسم پس

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️