2777
2789

همه چی

یه مانتو مجلسی دوختم دو تومن پول پارچه و خرج کارش در بیرون چهار پنج تومنه

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

منم از ماه آینده قراره برم خیلی علاقه دارم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خواهرم میدوزه هم برا خودش هم ما 

مثلا یه هفته بعد مهمونی دعوته فوری یه لباس که دوست داره میدوزه میپوشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اگه علاقه و حوصله داری حتما برو

چون باید تمیز دوزی و صبر داشته باشی تا کارت تمیز دربیاد و مث مزون دوز بشه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

منمم دارم یکم پول جمع میکنم بتونم برم

کلاس های فنی حرفه ای برو هم مدرک میدن هم قیمتاشون مناسب تره گاهی یه بخشی از خیاطی مثلا آموزش شلوار رو به قیمت خیلیییییی کم دوره میزارن

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

منمم دارم یکم پول جمع میکنم بتونم برم

فنی حرفه ای هم کلاس خیاطی داره

هزینه ی کمی میگیره و مدرکش هم معتبر و بین المللیه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
همه چییه مانتو مجلسی دوختم دو تومن پول پارچه و خرج کارش در بیرون چهار پنج تومنه

آفرین 

من پارسال رفتم دوتا پارچه و خرج کار خریدم ۲۷۰۰ پول دادم دادم به یه خیاط احمق دوتاشم خراب کرد اینقد بد دوخت که حتی یه بارهم نپوشیدم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

کلاس های فنی حرفه ای برو هم مدرک میدن هم قیمتاشون مناسب تره گاهی یه بخشی از خیاطی مثلا آموزش شلوار ر ...

🥲🥲 سره کوچمون یدونه اموزشگاه خیاطی هست هیجده میلیون میگیره نمی‌دونم کجا برم مشهدم