2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم اما

243 بازدید | 27 پست

بعد از این همه سال تصمیم گرفتم ادامه تحصیل بدم.

۳۲سالمه.یه پسر۷دارم

تا پیش دانشگاهی خونده بودم بعدشم ازدواجو زندگیو بچه داری....دانشگاه غیرانتفاعی طلوع مهر ثبت نام کردم تو رشته ی علوم تربیتی....

اما نمیدونم چرا ذوق ندارم،انگیزه ندارم،هدف ندارم....

فقط دلم میخواست یه کار کرده باشم همین.

میشه نظرتونو در مورد تصمیم بگید؟به نظرتون دیره برای ادامه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحال شدم واقعا🥹

امیدوارم تو این مسیر اتفاقای خوب برات رقم بخوره 🫠🤍

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

کار خوبی کردیحتما غم زیادی داریبه تهش عکر نکنبخاطر بچه ات بخونچارتاکتاب میبینیدوتاادم میبینیدیرنیسکا ...

از وقتی ازدواج کردم هیچ وقت برای خودم زندگی نکردم.الویتام همیشه خانواده بوده.اصلا از خودم دور شدم.دلم میخواد برای خودم یه کار مثبت انجام بدم حتی اگر کم و کوچیک.

مرسی از نظرت❤️

مامان من زمانی که دیپلم گرفت میخواست بره معلمی پدربزرگم اجازه نداد گفت دخترو یه شهر دیگه؟

بعد ازدواج کرد درس خوند رفت کارمند بهداشت شد بابام اجازه نداد نشست خونه عمرشو گذاشت پای بچه هاش هنوزه که هنوزه پشیمونه ... حتی از بابام میپرسم تو دیگه چرا اجازه ندادی میگفت جوون بودم حالیم نبود 

حتی بعدتر مامانم پیش مادربزرگش رفته بود بهش گفته بود خب دخترم به من میگفتی من با احمد ( پدربزرگم ) صحبت میکردم راضیش میکردم خودم باهات میومدم یه شهر دیگه تو درستو میخوندی معلم میشدی

و هیچکدوم از اینا نه من که بچشم نه بابام که شوهرش باشه لیاقت اینو نداشتن که از کارش بزنه و بمونه عمرشو بزاره پای ما ، خلاصه که خیلی چیزا رو تغییر میده ....

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

مامان من زمانی که دیپلم گرفت میخواست بره معلمی پدربزرگم اجازه نداد گفت دخترو یه شهر دیگه؟بعد ازدواج ...

مرسی حرفات خیلی به دلم نشست.واقعا همینطوره هیچکس به فکر کسی دیگه نیست.من واقعا مدتیه دارم روی خودم کار میکنم.کتابهای انگیزشی و....خوندم و واقعا میخوام که ازینجا به بعد برای خودم زندگی کنم💚

اصلا دیر نیست 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

اتفاقا با خوندن کتاب باورهام تغییر کرد.و فهمیدم این دلسوزی و از خودگذشتگی داره خودمو نابود میکنه

ادمایی مثه توهرجا باسن اونجا بهشته

تو یه دوست خوب مادر خوب وهمسرخوبی

اما برای خودت نه

تو مهزبونترین قلبو داری

مرسی حرفات خیلی به دلم نشست.واقعا همینطوره هیچکس به فکر کسی دیگه نیست.من واقعا مدتیه دارم روی خودم ک ...

دورت بگردم🤍✨

استقلال مالی یا اصلا همون مدرک خودش خیلی چیزارو میاره ، مثلا مامانم هیچوقت برای خودش نبود از لباسش و تیپش زد شد کیف و کفش و لباس و کتاب و کلاس موسیقی و هنری و... من ، حتی برای یه مبلغ یکم بیشتر باید زنگ میزد بابام اطلاع میداد من دارم اینو میخرم بخرم یا نخرم؟ برای ما عادی شده بود ولی همیشه یه بغضی تو دل مامانم بود و هست 

واقعا از اعماق قلبم ارزو میکنم تو این راه موفق باشی و به چیزی که میخوای برسی نتیجش نه تنها خوشحالی خودته هم برای خانوادتون هم برای بچت خیلی منفعت داره از لحاظ روحی و روانی و مالی ...