2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گفته ک کمد دیواری اتاق و باید مادر زنت بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست
آره ما میگیم بهمون شش ماه فرصت بدین شما دو تا طبقه دادین اجاره یکیم خودتون میشینین توروخدا شش ماه فر ...

ببین خدا داره کمکت میکنه که نری اونجا یه عمر اسیر بشی . مگه خونه ساختن خرجش کمه ؟ خوب همون پول رو بذار روش برو یه جای دیگه خونه بگیر بدون منت و اعصاب خوردی . 

پیششون باشی هر روز یه داستان داری ، بعد هم چون خرج کردی دلت نمیاد بلند شی ، تازه معلوم نیست تهش هم سند خونه به نامتون بخوره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه اون طبقه پنجم دیگه کاملا مال خودتون میشه اینکه میگن پول اون دو تا اتاق رو میخوایم حرف بی منطقی ن ...

عزیزم ببینین برای خواهر شوهرام تمام جهیزیه رو گرفتن عروسی هم اینا گرفتن طلا هم بهشون دادن 

برای برادر شوهرم دو سال پیش کل پنج تیکه جهیزیه رو خریدن به خانومش طلا دادن عروسی هم گرفتن

ولی واقعا برای شوهر من کاری نکردن ما ازشون فرصت خواستیم که شش ماه دیگه وام گرفتیم بدیم بهشون 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرم اصلا آدم بدی نیست من از شانس بدم تو عقد حامله شدم وگرنه برنامه دیگه ای داشتیم

چی بگم عزیزم😕 ولی زیادم رو ندید ب این مادرش

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
چقدر عجیب مگه میشه به جای سیسمونی کمد دیواری زد،،به جای تلویزیون گردنبند داد...بهشون بگو اگر چیز دیگ ...

بخدا قسم همه چیزشون برام عجیبه خیلی عجیب مثلاً اینکه خودشون کاری نکردن توقع دارن مامان من بیاد سیسمونی بخره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین خدا داره کمکت میکنه که نری اونجا یه عمر اسیر بشی . مگه خونه ساختن خرجش کمه ؟ خوب همون پول رو بذ ...

من که اصلا کلا منصرف شدم دارم شوهرمو راضی میکنم بریم شهر ما ولی بخدا خیلی دارم حرص میخورم اینارو میفهمم اصلا انگار اینا تو یه جهان دیگه زندگی میکنند انقد خسیس هستند 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شانس نیست کوتاهی

عزیزم من هم قرص مصرف کردم هم تنبلی تخمدان داشتم که حاملگیم تقریبا غیر ممکن بود 

و بعد از اینکه فهمیدم حاملم هم کلی راها رفتم برای سقط

ولی نشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جالب این جاست که طلاهامو بابام خریده ولی توقع داره من بفروشم بدم آسانسور بزنن

اصلاااا این کارو نکنی یه وقت بنظرم اصلا تو اون ساختمونم نرو 

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

جالب این جاست که طلاهامو بابام خریده ولی توقع داره من بفروشم بدم آسانسور بزنن

نکن دختر خوب ، پولت رو بردار برو یه جای دیگه مستقل خونه بگیر . کنار اینا باشی با این توقعات یه ساله پیرت میکنن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بخدا قسم همه چیزشون برام عجیبه خیلی عجیب مثلاً اینکه خودشون کاری نکردن توقع دارن مامان من بیاد سیسمو ...

شما که داری تمام مخارج رو میدین چرا خونه ی اونها رو تکمیل کنید چه تضمینی هست سا ل بعد شمارو از خونه بیرون نکنند...

یه جا کوچکتر رهن کنید زیر منت کسی نباشید

عزیزم من هم قرص مصرف کردم هم تنبلی تخمدان داشتم که حاملگیم تقریبا غیر ممکن بود و بعد از اینکه فهمیدم ...

بعد حاملگی چراباید سقط کنی خیلیا میگن تنبلی تخمدان بعد شل میگیرن شاید چون تو عقد حامله شدی براتون کاری نکردن بعدم با اون خانواده نرو تو یه ساختمان پولتو بدی اجاره بشینی خیلی مغزت راحتره

اصلاااا این کارو نکنی یه وقت بنظرم اصلا تو اون ساختمونم نرو

بخدا من دارم تمام تلاشم و میکنم ولی شوهرم میگه میریم مستاجر میشیم حتی دعوا کردیم دیگه نمی‌دونم چه غلطی بکنم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکن دختر خوب ، پولت رو بردار برو یه جای دیگه مستقل خونه بگیر . کنار اینا باشی با این توقعات یه ساله ...

خیلی خیلی آدمای عجیبی هستن بخدا فکر میکنم مشهدیا کلا اینطورین انقد اذیتم کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40