2777
2789
عنوان

من همونیم که وقت ناهار خوردن نداره

128 بازدید | 14 پست

صبح تا ساعت ساعت ۱۵ دانشگاه دارم ساعت ۱۵.۳۰ باید سرکار باشم تا هشت شب بعد بیام درسای فردام رو بخونم کوییز دارم 

برای اینکه بتونم ناهار بخورم کلاس آخر دانشگاهو نرفتم نشستم تو کتابخونه ناهار خوردم 

کارم جوری نیست که بشه بری استراحت برگردی 

دعا کنید نتیجه تلاش هام رو بگیرم به خواسته هام برسم البته پرکاری رو بیشتر از بیکاری دوست دارم

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

تو دانشگاه تایم ناهار داشتیم ما😑

نه ما پشت سر همه فقط ده تا ده و ربع رست داریم که وقت ناهار نیست

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو دانشگاه تایم نهار ندارین

نه من میخوام یک روز در هفته نرم دانشگاه بخاطر کارم پشت سر هم انتخاب واحد کردم

کدوم دانشگاهی

آزاد تهران

دقیقا روحیت مثل من 

من از صبح تا ۱ ظهر سر کارم یک میام با همون لباس کار ناهار بچه ها مو اماده میکنم دوباره میرم کارگاه یا کلاس تا ۶ یا ۷ شب میام دوباره تا ۲ شب توی خونه کارای خونه رو میکنم خیلی بهم حال میده 😄😄😄

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

در طول هفته تایم ناهار واحد برداشتید؟

منم امروز دانشگاه نرفتم چون فردا دوتا امتحان تخصصی خیلی سخت دارم چند روزه یک سره درس خوندم و تمرین کردم 

ان شاءالله خدا جواب زحمات مارو به بهترین نحو بده 

ی آلوی شیرینم🎀

دقیقا روحیت مثل من من از صبح تا ۱ ظهر سر کارم یک میام با همون لباس کار ناهار بچه ها مو اماده میکنم د ...

خداقوت شما با بچه پرکار تر هم هستی🌺

در طول هفته تایم ناهار واحد برداشتید؟منم امروز دانشگاه نرفتم چون فردا دوتا امتحان تخصصی خیلی سخت دار ...

آره بقیه یک میرن خونه من یک تا سه هم کلاس برداشتم

خداقوت شما با بچه پرکار تر هم هستی🌺

مرسی عزیزم انشالله شما هم به نحو احسنت به اهدافت برسی 🌹🌹🌹🌹🌹

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره بقیه یک میرن خونه من یک تا سه هم کلاس برداشتم

قبل یک زودتر تعطیل نمی کنند ؟ 

اساتید ما برای تایم ناهار قبل اتمام کلاس نیم ساعت زودتر تموم می‌کنند در عوض آنتراک نمیدهند

ی آلوی شیرینم🎀

قبل یک زودتر تعطیل نمی کنند ؟ اساتید ما برای تایم ناهار قبل اتمام کلاس نیم ساعت زودتر تموم می‌کنند د ...

نه اصلا 

میگن یک میرید دیگه