2777
2789

این راه رو خودم تجربه کردم..واقعا جوابه

این که هر کاری که دلمون خواست و هوس کردیم رو انجام ندیم!!

از کارهای کوچیک و خصوصا خوراکی و غذا شروع کنیم

مثلا: اگر چیپسی یا پفکی کنار دستمون بود یا داشتیم، نخوریم...بدیم به یکی دیگه بخوره

یا مثلا یکی دوتا بخوریم بعد بدیمش به یکی دیگه

یا مثلا اگر از کسی نفرت داریم بیشتر از بقیه بهش محبت کنیم!!!!!

و امثال این کارهای ساده و کوچیک

من چندسال پیش شروع کردم...الآن که نگاه میکنم از نظر اخلاقی و صبر واقعا زمین تا آسمون با قبلا فرق کردم...خیلییییی بهترررر شدم.

حتما امتحان کنید و استمرار داشته باشید...قطعا قطعا قطعا اثرش رو توی خودتون می‌بینید...هم علمیه هم تجربه شده😍

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

مثلا

وقتی تشنه هستید...آب بذارید توی لیوان...بعد بذارید پنج دقیقه بگذره بعد بخورید...

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

اگه زن بودی خودش ده ترم صبر هست که طی میشه 

اگه شوهر داشتی بچه داشتی ایوب بهت می‌گفت استاد 

ما زنا اول صبر بودیم بعد زن شدیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.