2777
2789
عنوان

خانما میشه راهنماییم کنید تو ماشین شوهرم کاندوم پیدا شدش

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 26 پست
به فکرت اعتماد نکن بدبخت اگه کار خودش بود که نمی‌گفت شک تو بدتر می‌کنه ماجرا رو اصلااا دیگه این موضو ...

نه همون روز موضوع و تمومش کردم و دیگه راجبش صحبت نکردم ولی هنوز ذهنم درگیره 

زندگیتو الکی زهر نکن به خودت 

میگی هیچی ندیدی ازش چه دلیلی داره بخاطر شاگرد کثافتش اینجوری به شوهرت شک میکنی 

خیییلی حساسیت نشون بدی یا مشکوکانه شوهرتو زیر نظر داشته باشی بعد پیش خودش میگه من که اینکاره نیستم پس بزار خیانت کنم بهش 

عوض اینا به شوهرت بگو شاگردشو اخراج کنه و اینکه دوربین بزارع عقب ماشین تا شاگردای بعدیش بترسن اینکارو نکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همون روز موضوع و تمومش کردم و دیگه راجبش صحبت نکردم ولی هنوز ذهنم درگیره

تو ذهنت هر چی بگذره همون میشه ببند این موضوع رو خاهشن دوست عزیزم 

یبارم که کنار شوهرتی بش بگو من بهت اعتماد کامل دارم اصن شکی نکردم بهت 

خانمی این یکی از آزمون‌های سخت زندگیتهاگه بخوای اشتباه تصمیم بگیری متاسفانه تمام زندگی، همسرت، اعتما ...

نه عزیزم من همون روز که قسم خاک مادرشو خورد موضوع و تمومش کردم و دیگه راجبش صحبت نکردم ولی خب ذهنم درگیره فکرای الکی میاد تو ذهنم 

تو ذهنت هر چی بگذره همون میشه ببند این موضوع رو خاهشن دوست عزیزم یبارم که کنار شوهرتی بش بگو من بهت ...

دقیقا شوهرم گفت تو به من اعتماد نداری گفتم نه من جا خوردم چون تا الان چیزی ازت ندیدم و بهت اعتماد دارم جا خوردم دیگه هم راجبش صحبت نکردم 

منم فکر میکنم کار شاگرد شوهرته چند سالشه شاگردش ؟؟شاگردش از اون پسرای لات هست ؟

23اینا هس اره همه جاش تتو و اینا داره. حتی دیروز رفتیم کارواش دوست شاگرد شوهرمه. همون جا گل میکشیدن و اینجور چیزا میکشیدن

زندگیتو الکی زهر نکن به خودت میگی هیچی ندیدی ازش چه دلیلی داره بخاطر شاگرد کثافتش اینجوری به شوهرت ش ...

اونو که دوماهه نمیبره. و خودش ترسید گفت دیگه شاگرد نمیگیرم اون میدونست من کشور های دیگه کار میکنم اگه قرص هارو میگرفتن من بدبخت بودم الان نمیشه به کسی اعتماد کردش. من همون روز بهش گفتم قسم قبر مادرشو خورد دیگه بهش هیچی نگفتم چون خیالم راحت شدش ولی بازم ته ته مغزم و دلم دارم با خودم کلنجار میرم ولی هیچی نگفتم دیگه به شوهرم راجبش اصلا صحبت نکردم 

23اینا هس اره همه جاش تتو و اینا داره. حتی دیروز رفتیم کارواش دوست شاگرد شوهرمه. همون جا گل میکشیدن ...

خب عزیزم اکثرا اونایی که ماشین سنگین دارن زنای بین راهی رو سوار میکنن 

ولی خب شما میگی چیزی ندیدی از شوعرت پس شک نکن بهش کار شاگردشه 

ببین شوهر من بیست ساله بم خیانت میکنه نشونه های خیانتکار اینه گوشیشو دسشوییم میبره یا حتی حموم میره یه جایی قایم میکنه یا بیرون بره اصن تماس نمیگیره 

ولی خیانت کمر یه زن رو چه مرد چه زن میشکونه حیف که بچه داشتم نتونستم جدا شم 😔

اونو که دوماهه نمیبره. و خودش ترسید گفت دیگه شاگرد نمیگیرم اون میدونست من کشور های دیگه کار میکنم اگ ...

ببینم رمز گوشیشو پنهان میکنه ازت؟

اگه رمزشو داری که هیچ 

ولی ممکنه یه گوشی دیگه داشته باشهای لعنت به هر چی مرده همشون همینن 

اصن نباید ازدواج کرد

نه عزیزم من همون روز که قسم خاک مادرشو خورد موضوع و تمومش کردم و دیگه راجبش صحبت نکردم ولی خب ذهنم د ...

اشکال نداره، این افکار رو هم کنترل کنی درست میشه

هی خوبیاش رو به خودت یادآوری کن، همین دلایل رو به خودت بگو چند بار، بخوای طولانی مدت درگیر این افکار باشی ناخواسته از همسرت سرد میشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.