2777
2789

دخترش داره ازدواج میکنه 

بعد حدود دو هفته پیش خاله م توی دورهمی خبرش رو داد

یهو دخترخاله م اومد داد کشید چرا گفتیییی مگه نگفتم فعلا نمیخوام هیچ خری بفهمه 😐😂

بعد این هفته بله برون و عقدش بود از دو سه روز قبلش ما رفتیم کمک خونشون 

بعد ی کلمه نگفتن خطبه خوندن از قبل عروس داماد محرم بودن اصلا 😐 ما یهو خانواده داماد که رسیدن دیدیم عه محرمن بهم از قبل

بعد اینم به کنار ، من توی آتلیه کار می‌کنم پدر منو دراورد که براش نوبت بگیرم و آشنایی دادم که دخترخاله م می‌خواد بیاد ملاحظه کنین و اینا 

هزاربارم نوبتشون رو کنسل کردن 

بعد یهو دیدم روز عقد کلا رفتن با ی آتلیه دیگه قرارداد بستن 😐😐😐 خب مرض داشتین من رو انداختین جلو بعد کلا نرفتین😐

خیلی کارهاشون روی مخه چرا اینجوری میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ سنگین باش باهاشون و هرچی گفتن قبول نکن

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

اصلا اصلا اصلا برای آشنا کاری انجام ندین چ خیاطی چ آرایشگری چ عکاسی هیچیه هیچی فقط اون جمله که نمی‌خوام هیچ خری بفهمه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اهل دردی كه زبان دلِ من داند، نيست...🙃
دیگ سنگین باش باهاشون و هرچی گفتن قبول نکن

من اصلا خیلی سر همین رفتار های خاصی که دارن باهاشون گرم نمیگیرفتم از قبل هم

ولی باورم نمیشد هی زنگ پشت زنگ که نوبت بگیرم 

عکاس آفیش کردم

فکرشم نمیکردم اینجوزی کنن

گلم توی سنت کمه ، از این رفتارها ادم بعد ها از خواهر و برادر و شاید حتی پدر و مادر ببینهبی اهمیت باش ...

والا سنم کم نبست 

ولی نمی‌دونم چرا ب این رفتار های مسخره شون عادت نمیکنم