2777
2789
عنوان

بعد از چن جلسه لیزر دیگه مو درنیاوردید

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 38 پست
5 جلسه . بعد 10-12 سال شاید 5 درصد دراومده . البته پر مو هم نبودم

بعد از ۵ جلسه دیگه کلا تا پنج سال نرفتید؟

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مفید بود من ساق پا و زیر بغل و بیکنی رفتم لیزر دیگه در نمیاد،لیزر رولی نرو فقط به درد نمیخوره

رولی چیه

💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

بعد از ۱/۵ سال همچنان مو در میارم 😅

😂😅🤣🤣🤣 سلام مو در بیار اعظم🤣😅😂😂

منم تا حالا نرفتم برم تازه مشخص میشه

من چندساله شارژ میشم ساق دست ،ساق پا و زیر بغل هپچنان تکو توک درمیاد

هر سال چن بار

شیر میدم نمیتونم برم دکتر 😭😭 ولی واقعا دیگه خسته شدم از پرمویی.. فقط منتظرم دخترمو از شیر بگیرم بر ...

مثلاً اونجایی که من میرم لیزر زیر نظر متخصص پوست هست، اگر اونجایی که میخواهید برید این شکلیه حتما باهاشون در میون بزارید ببینید چی میگن

صبر کنید دوران شیردهی تون تموم بشه اول مشکل هورمونی تون رو رفع کنید بعد لیزر انجام بدید که نتیجه بگیرید