2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من کورکماز ترکیه اس.خیلی راضیم.ولی ایران استیل هم خیلی عالیه.فقط دقت کن حتما زیرش کلفت و چدنی با ...

شما چند ساله استفاده میکنی؟ 

میشه توشو سیم کشید؟

کورکماز هم بین 30 تا 40 تومنه

من المانی شو دارم هنوز استفاده نکرم چون میگن میچسبه البته از تابه اش استفاده کردم ک اصلا نچسبید

مامان منم یه قابلمه استیل آلمانی داره سال هاست استفاده میکنه خیلی راضیه همه چی هم توش درست میکنه

شما چند ساله استفاده میکنی؟ میشه توشو سیم کشید؟کورکماز هم بین 30 تا 40 تومنه

۱۳ ساله دارمش وآخ نگفته.

اره هر چند وقت یکبار سیم هم میکشم اما نکشی بهتره دیگه.

اره الان که خیلی گرونه.من اونموقع کل سرویس رو ۲ یا دو و نیم گرفتم😊کباب تابه و املت و نیمرو و پیازداغ تو تابه استیلاصن یه مزه دیگه میده لامصب اما من تا حالا جرات نکردم تو تابه استیل کتلت درست کنم .ولی خاهرم کتلت هم انداخته اون خیلی وارد تر از منه.

کلا قابلمه استیل مرگ نداره.

اگر میخوای سرویس نگیر دو تا قابلمه و یه تابه استیل بردار و واسه پلو یه قابلمه گرانیت .اینجوری برات راحتتره. اینا واسه دم دستی خیلی خوبه.همه شون چون دو نفرین سایز ۲۴ و ۲۶ برات مناسبن.

بعد خواستی یه ست قابلمه معمولی واسه مهمون و تعداد زیاد بردار

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

۱۳ ساله دارمش وآخ نگفته.اره هر چند وقت یکبار سیم هم میکشم اما نکشی بهتره دیگه.اره الان که خیلی گرونه ...

مرسی عزیزم آره الان با همسرم صحبت می‌کردم میگفت فعلا دو تا قابلمه بردار

مرسی عزیزم آره الان با همسرم صحبت می‌کردم میگفت فعلا دو تا قابلمه بردار

مبارکت باشه عزیزم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖