2777
2789

من دانشگاه شهردیگه بودم دوساعت ازشهرخودم فاصله داشت صبحاکه میشدبه قطارهمه درحال ارایش اونم ساعت 7ونیم صبح 😆حالامایکم تنبل تربودیم همیشه نیم ساعت اول رومیپیچوندیم نمیرفتیم سرکلاس چون نمره کامل میدادن میگفتیم چرابریم 2ساعت وقت بزاریم بعدتواون چهارسال من حتی یه بارم بدون ارایش نبودم 😆زشت نبودم ولی کلاهمیشه دوست داشتم مرتب وشیک برم دانشگاه این خاطره مال سال 92به بعده خیلی سال پیش بعدهمسرم اصلامنوتواون چندسال بدون ارایش ندیده بودبعدکه عقدکردیم اول صیغه شدیم فرداش جشنمون بودرفته بودم حموم براروزجشن اونجابرااولین باربدون ارایش منودیدگفت وای چقدفرق کردی😆😆حالااونجایه من ریش وپشم داشتم زمان ماابروبرداشتن حکم سنگسارخانواده هابودحتی یه تارموبرنمیداشتیم فقط قاچاقی یه سبیل میزدیم تودانشگاه مسخره نشیم خلاصه مخ شوهرمونواونجوری زدیم😆😆البته الان همیشه تعریف میکنه ولی اون روزشوک بزرگی به روح وجوارحش خورد🤣

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ دخترا همینن

البته الان دیگه آرایش زیاد خز شده

ولی زمان ما دو کیلو کرم پودر میزدیم فکر می‌کردیم خوب کاری میکنیم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

چقدر قشنگ تعریف کردی. خیلی خندیدم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️