2777
2789
عنوان

خانوم سابقم بعد طلاق بهم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3395 بازدید | 93 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینو بگو

نه عزیزم خیلی از خاتما جدا میشن میرن فکر میکنن بهترشون میشع وقتی افتادن تو مشکلاتو خرجو مخارج میبینن نه توهم بوده هیچکس مثل شوهرش قدرشو نمیدونسته واسه همین میخوان برگردن من زیاد دورم دیدم از این ادما

اگه پسر عمش معتاد نبود 100 سال سمتت نمیامد . زنها اگه مردی رو دوست داسته باشن با یک ارتش بخاطرش میجنگن . اگه ازش بچه داشنه باشن که دیگر هیچ . پس لطفا سمت همچین زنی برنگرد چون از درماندگی و نیاز بهت رو اورده نه عشق.

ما زنها طرف حق رو میگیریم و واقعا ضد مرد نیستیم. جایی زنی خطا کنه پشتش وا نمی ایستیم

می دونی چقدر سخته یه مرد بچه رو‌پوشک کنه می دونی چن بار با مادرم دعوام شد چون سر پسرم داد زد

واقعا قضاوت سخته خیلی. 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
نه دیگه

خب پس دیگه از طلا هم شد قبولش نکن زندگی بدون عشق و دوست داشتن بی فایده است ولی بچه تو از دیدن مادرش محروم نکن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

🫤دروغ که شاخ و دم نداره .زن وقتی طلاق میگیره دیگه تموم راحت شده چرا باید زنگ بزنه بگه پشیمونم 😒

اون کسی راحت شده که شوهرش بد بوده و شرایطش سخت بوده نه اینکه خودش به خاطر هوا و هوس رفته

اشهد ان علی ولی الله

خودتون به این موضوع  خیلی فکر کنین

وقتی یه خانم 

بچه ای ک ۹ ماه نفساش با اون یکی بوده 

بچه ای از وجود خودش بوده رو انقدررر راحت پای هوس و بی عقلی رها کرده و رفته 

اون آدم هیییچ درک و ثبات شخصیتی نداره 

فقط میاد یه ضربه بدتری میزنه و میره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت