2777
2789
شوهر من یه ساله معلمه حکم ۱۶۵۰۰آموزش پرورش حقوقش بالا نیست اینو همه میدونن کهمامایی هم درآمد بالای ب ...

فکر کنم شما دقیقا از همون کسایی هستید که احساس خفن بودن و پولدار بودن میکنید🤣

تو هر شهر نهایت یه نفر به زوررر دکتر زنان پیدا کنی 

اونم با ویزیت ۷۰۰ هزاری خوش باشی 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم شما دقیقا از همون کسایی هستید که احساس خفن بودن و پولدار بودن میکنید🤣تو هر شهر نهایت یه نفر ...

ربطی نداره توی شهرای بزرگ وقتی پزشک متخصص هست کسی نمیره پیش ماما. این یه حقیقته با وجود دونستنش انتخاب کن. 

فکر کنم شما دقیقا از همون کسایی هستید که احساس خفن بودن و پولدار بودن میکنید🤣تو هر شهر نهایت یه نفر ...

ععزیزم این یه واقعیته 

کسی خیلی پیش ماما نمیره اما خب ماما میتونه بده بیمارستان کار کنه بهداشت بره

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

ببخشید ولی چرت میگن لزوما همیشه نباید به حرف خونواده گوش کردبه منم میگفتن من هیچ علاقه ای نداشتم

میدونم مهم نیست برام حداقل این یه آینده ای داره معلمی به چیش دل خوش کنم؟

من تهرانم عزیزم تهران دکتر زنان به وفور در دسترسه

شما تهران مطب مامایی بزن ببین چقدر مراجعه کننده داری

خانواده شما هم اگه پولدار باشن خرج میکنن میری پزشکی نه که بگن فرهنگیان بخون از همون اول حقوق بگیر😂

شکر خدا خودمم کار دارم درآمدم هم بیشتر از شوهرمه ولی اون مال خودمه و تو خونه خرج نمیشه

شما بیا تهران پولت رسید مطب بزنی بعد به خودت بگو پولدار

ربطی نداره توی شهرای بزرگ وقتی پزشک متخصص هست کسی نمیره پیش ماما. این یه حقیقته با وجود دونستنش انتخ ...

پیش ۳ تا متخصص رفتم بشدت بدرفتار و بی فرهنگ 

مشکلمم نتونستن حل کنن

ماما با معاینه ساده حلش کرد

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ربطی نداره توی شهرای بزرگ وقتی پزشک متخصص هست کسی نمیره پیش ماما. این یه حقیقته با وجود دونستنش انتخ ...

اوکی شغل همسر شما عالیههههه ببخشید به شغل ایشون توهین شدددد

منم قصدم مهاجرت یه دقیقه هم اینجا نمیمونم

کدوم دانشگاه بودید برای هندسه چی بخونیم؟

سراسری خوندم

البته بگم تو تهران و شهرای بزرگ بیشتر پیشرفت هست واسه مهندسی

زمان ما گاج بهترین کتاب تست ها بود

مبتکرانم خوب بود

البته مهم تر از همه سوالای سال های گذشته کنکور هست