2777
2789
عنوان

خونه نامزدم بودم مامانم تف کرد روم هرچی از دهنش اومد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدین ؟

اگه عقدین که شوهرته 

مگه ادم بخاد کاری کنه حتما باید تو‌خونه باشه ک‌انقد حساسه رو‌خونه‌رفتن مامانت؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

حقت نیست اما مادرت فکرش قدیمیه خیلیها این جوری هستن تو ام باهاش مدارا کن تا بری سر خونه زندگی خودت

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مادرا تند میرن ولی تهش حق با اوناست. اون عقدو در نظر نمیگیره تفکرات مادرشوهرتو در نظر میگیره که قطعا اونم افکارش قدیمیه. اون با رفتنت مشکلی نداره. شب نخواب. اقا خیلی عجله دارن عروسی کنه ببردت سر خونه زندگی. بهر حال تو درسته زنشی اما فعلا تو خونه باباتی و تابع قوانین اونجا

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

عقدم

ی جورایی نمونده بهتره

چون متاسفانه و بدبختانه  تو ایران عقد میشه دوره ی آشنایی /:

برو خونشون

ولی شب نخواب 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

مادرتون خیلی بد برخورد کرده و اصلا حق رو بهش نمیشه داد

اما اگه عقد نیستید نباید بخوابید خونه نامزدتون

حتی اگه ایشون ناراحت بشه

بهش متوجه کنید تا قبل عقد یه سری حرمت ها و کارها باید حفظ بشه 

هرمرحله ای باید جذابیت های خودشو داشته باشه