2777
2789
عنوان

خونه نامزدم بودم مامانم تف کرد روم هرچی از دهنش اومد گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 53 پست
بله درسته شرعی مشکلی نیست اما عرفا شب نمونه بهتره خیلیا تو این دوران از بس دیگه همه چیو تجربه کردن ب ...

والا اونی ک ذاتش بد باشه و بخواد جداشه میشه، مادرها فقط این دوران کوفت دخترهاشون میکنن. دیگه عقد دوره شناخت نیست ک تموم شده رفته

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگه‌. میگم که شرع جداست عرف جدا. تو خیلی شهرا اینجور چیزا جا نیافتاده مخصوصا شهرای کوچیک

چی بگم

تفکر بعضی از خانواده ها هنوز قدیمیه 

وگرنه عقد دیگه تنها فرقش با عروسی سقف مشترکه

من خودم دوران نامزدی نه سفر رفتم نه منزل همسرم موندم اما بعد عقد سفر یک هفته ای رفتیم چیزیم نشد...

اما خب خانواده ها متفاوتن

چ ربطی ب غیرتی داره ؟

ببخشید واضح میگم اینجور که مادرشون واکنش نشون دادن دوست ندارن دخترشون قبل عروسی رابطه داشته باشه ، مادره خب اعصابش خورد میشه 

You say you wanted more, what are you waiting for?   I'm not running from you ... Come ! break me down, burry me burry me , Im not finished with you

ببخشید واضح میگم اینجور که مادرشون واکنش نشون دادن دوست ندارن دخترشون قبل عروسی رابطه داشته باشه ، م ...

من این حرف زیاد شنیدم ولی نمیفهمم یعنی چی 

پدر و مادر دخترشون بدون شنل بین اون همه آدم میگیره غیرتی نمیشن بعد پیش شوهرش بخابه غیرتی میشن