2777
2789
عنوان

با یه شماره جدید زنگ زدم شوهرم 😐

261 بازدید | 17 پست

اولش نفهمید گفت شما بفرمایید کلمه دومو ک گفتم گفت عشقوم اذيت نکن ناموسا ترسیدم 😐گفتم از چی ترسیدی گفت با جنس مخالف که صحبت میکنم شل میکنم گفتم یعنی چییییی شل میکنم گفت منظورم خجالت میکشم حرف بزنم 😐کاشکه اصلا زنگ نزده بودم مخشو چ نتونسم بزنم ولی بیشتر رفتم تو فکر 😐یعنی چی شل میکنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با صدای خودت میخواستی مخ شوهرت بزنی ؟

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

یعنی خجالت می‌کشه

اگه اون مدلی شل می‌کرد شاهد یه مرد سر و زبون‌دار و خوش‌نمک بودی پشت تلفن

فکر و خیال نکن اصلا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ن یه مدل دیگ حرف زدم واقعا نشناخت‌ خودمم شل کردم یه لحظه فهمید 😐😐😂😂😂

خیلی هم مدل دیگه نبوده ها کلمه دوم شناخته 😅

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
🤣🤣🤣خراب کردم گفتم شما فلانی هستی اسمشو به زبون خودم گفتم ک میشناسه خاک به سرم 🤣🤣خودومم اوسکلم

🙏😅 دیگه تو نقشه نکش لطفا